Kalender » Amsterdam Kookt

Amsterdam Kookt 2016: locaties en openingstijden

amsterdamkookt.jpg

Het leukste openlucht restaurant van Amsterdam is het evenement Amsterdam Kookt. Dit culinaire festival vindt in 2016 maar liefst twee keer plaats, eenmaal in het Olympisch Stadion en eenmaal op het NDSM-werf. Tijdens het gratis toegankelijk Amsterdam Kookt geniet je van lekker eten, drinken en natuurlijk een gezellige sfeer. Kom meer te weten over Amsterdam Kookt 2016 waaronder: programma en openingstijden, locaties en bereikbaarheid.

Amsterdam Kookt 2016

Amsterdam Kookt is een culinair festival dat ieder jaar weer duizenden bezoekers weet te verleiden om een bezoek te brengen. Lekker eten voert uiteraard de boventoon dankzij foodtrucks, pop-up restaurants, enzovoorts. Ook is er een wijnplein en een biertuin waar je kunt genieten van de lekkerste wijnen en bieren. Tijdens Amsterdam Kookt doe je inspiratie op en leer je nieuwe dingen op het gebied van koken, zo kan je ook deelnemen aan inspirerende workshops of kookdemonstraties volgen. Om een goede sfeer te garanderen is er livemuziek, ook op Bevrijdingsdag. Ook voor kinderen is Amsterdam Kookt een gezellig evenement met zelfs speciale kinderactiviteiten op het programma. Amsterdam Kookt vindt tweemaal plaats in 2016:

  • Olympisch Stadion: 5 tot en met 8 mei 2016
  • NDSM-werf: 4 tot en met 7 augustus 2016

Openingstijden

De openingstijden zijn iedere dag gelijk. Dagelijks opent het terrein om 12.00 uur en sluiten de deuren om 23.00 uur.

Gratis toegang

Amsterdam Kookt is gratis te bezoeken, er wordt geen entree geheven. Eten en drinken dienen uiteraard wel zelf betaald te worden.

Bezoeken Amsterdam Kookt

Beide locaties zijn gelegen in Amsterdam:

  • Het adres van het Olympisch Stadion is het Olympisch Stadion 2. Het complex beschikt over een parkeergarage. Ook kan je prima met het openbaar vervoer er geraken. Met de tram stap je uit op tramhalte Olympisch Stadion, ook de bus stopt bij deze halte. Met de metro reis je dan weer naar metrohalte Amstelveenseweg.
  • Het adres van het NDSM-werf is TT Neveritaweg 61. Een handige manier om hier te geraken is via het pontje dat over het IJ vaart. Ook met de bus kan je betrekkelijk eenvoudig op het NDSM-werf komen.
  • Een bezoek aan Amsterdam Kookt kan prima deel uitmaken van een toeristisch bezoek aan Amsterdam. Benieuwd naar voordelige hotelkamers in de buurt?