Kalender » Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival: 19 – 23 oktober 2016

Amsterdammusicfestival.jpg

De drie misschien wel bekendste Amsterdamse concertlocaties staan gedurende vijf dagen in het teken van het Amsterdam Music Festival. Eigenlijk nog wel wat meer dagen, want het Amsterdam Music Festival maakt deel uit van het bekende Amsterdam Dance Event dat ieder jaar in oktober plaatsvindt. Tijdens Amsterdam Music Festival treden de grootste en beste DJ’s ter wereld op wat honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld trekt. Kom meer te weten over Amsterdam Music Festival 2016 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, locaties en programma.

Amsterdam Music Festival 2016

Vijf dagen lang genieten van de allerbeste DJ’s in de meest aansprekende concerthallen van Nederland; dat is mogelijk tijdens het Amsterdam Music Festival. Verwacht niks minder dan absolute wereldsterren die hun platen aan elkaar draaien voor een uitzinnig publiek. Amsterdam stond al bekend vanwege heel wat dingen, maar ondertussen mag dancemuziek wel aan het rijtje worden toegevoegd. Het evenement Amsterdam Music Festival vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober 2016.

Locaties

Amsterdam beschikt over enkele van de meest grote en populaire concerthallen van Nederland. Menig wereldberoemd artiest heeft ooit opgetreden in deze venues. De drie locaties waar optredens en concerten plaatsvinden zijn:

  • Amsterdam ArenA (22 en 23 oktober)
  • Heineken Music Hall (19 tot en met 23 oktober)
  • Ziggo Dome (21 en 22 oktober)

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het Amsterdam Music Festival kunnen worden gekocht via de website van het event. De kosten zijn afhankelijk van het optreden, er vinden immers per concerthal vaak meerdere optredens plaats verdeeld over de vijf dagen. Raadpleeg snel het programma op de site van Amsterdam Music Festival en koop je tickets.

Bezoeken Amsterdam Music Festival

Amsterdam beschikt over goed openbaar vervoer. Mede hierdoor is het openbaar vervoer de beste optie om te reizen naar één  van de drie locaties. Overigens zijn alle drie de locaties in hetzelfde deel van Amsterdam gelegen (Amsterdam-Zuidoost). Sterker nog, de ArenA, Ziggo Dome en HMH liggen allemaal bij elkaar in de buurt. Met de trein reis je het best naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, van waar het slechts enkele minuten lopen is. Hier zijn ook een gelijknamig metrostation en bushalte gelegen. Parkeren is ook mogelijk, maar kost wel een flinke duit. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Ook kan je ervoor kiezen een hotel te kiezen in de omgeving: