Kalender » AndrĂ© Rieu Vrijthof 2016

André Rieu Vrijthof: 8 - 17 juli 2016

andrerieu.jpg

Klassieke muziek in Nederland, de eerste naam die je te binnenschiet is die van André Rieu. Deze wereldster reist de hele wereld over en speelt op locaties met tienduizenden bezoekers. Met zijn enorm groot opgezette shows inclusief compleet orkest heeft hij fans over de hele wereld. Ieder jaar in juli keert Rieu weer terug naar de stad waar het allemaal begon: Maastricht. Op het Vrijthof treedt André Rieu meerdere avonden op voor vele liefhebbers van klassieke muziek. De volgende editie van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht is op 8, 9, 10, 15, 16 en 17 juli 2016.

André Rieu Vrijthof 2016

In de eerste helft van juli wordt het Vrijthof weer omgetoverd in een prachtig buitendecor waar de mooiste en bekendste klassieke muziek ten tonele wordt gebracht. Muziekstukken van grootheden uit het verleden en heden zullen worden gespeeld door Rieu en zijn begeleidende Johan Straussorkest. Ook treden verschillende zeer getalenteerde solisten op. Laat je meevoeren door de klassieke muziek, walsen, musical en operette.

Tickets en kaartverkoop

Een ticket voor André Rieu op het Vrijthof is te koop via onder andere de website van het evenement. De kosten zijn afhankelijk van de rang waar je wilt zitten en bedragen per persoon:

  • Rang 1: € 95,-
  • Rang 2: 80,-
  • Rang 3: € 65,-
  • Rang 4: € 55,-
  • Rolstoel of rolstoelbegeleider: € 80,-

Tijden

De concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht vinden plaats op 8, 9, 10, 15, 16 en 17 juli 2016. De shows van Rieu op het Vrijthof beginnen iedere avond om 21.00 uur. Je hebt dus bijvoorbeeld voldoende tijd om van tevoren eerst nog lekker te eten op het Vrijthof.

Bezoeken Vrijthof Maastricht

Het Vrijthof is het centrale plein van de stad Maastricht. Bezoekers met het openbaar vervoer hoeven niet ver te lopen, slechts enkele minuten lopen scheiden het Vrijthof van het treinstation Maastricht Centraal. Als je met de auto de concerten wilt bezoeken kan het best worden geparkeerd in een van de parkeergarages in het centrum van Maastricht. Houd wel rekening met parkeerkosten. Tip: kies een parkeergarage uit met ruime openingstijden zodat je niet na afloop van het concert niet meer kunt uitrijden.