Kalender » Art Breda

Art Breda 2017: tickets en openingstijden

artbreda.jpg

Nederland is vele bijzondere kunst- en antiekbeurzen rijk. Een daarvan wordt jaarlijks georganiseerd in Breda en heet Art Breda. Bezoekers vinden er antiek en kunst, maar bijvoorbeeld ook design. Art Breda behoort tot de beste antiek- en kunstbeurzen van Zuid-Nederland. Kom alles te weten over Art Breda 2017 zoals adres en locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, kortingen, programma en bereikbaarheid.

Art Breda 2017

Tijdens Art Breda zullen de collecties van antiek- en kunsthandelaren uit Nederland, Duitsland en België te zien zijn. De kunst en antiek beperken zich niet tot een bepaalde periode, werken uit diverse eeuwen en stijlen zullen getoond worden. Op Art Breda vind je schilderijen, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, juwelen, klokken, designproducten, glas, enzovoorts. De werken zijn van zowel bekende kunstenaars als jong talent. Alle exposanten, handelaren en deelnemers zijn vooraf op kwaliteit en professionaliteit beoordeeld door speciale commissies, zodat de bezoeker en potentiële koper verzekerd is van authentieke en kwalitatieve werken. Indien gewenst is het mogelijk om rondleidingen te krijgen waarbij een kunsthistoricus je kunstkennis verdiept. Buiten deze activiteit om staan er nog tal van interessante zaken op het programma. De volgende editie van Art Breda vindt plaats van zondag 10 tot en met zondag 17 april 2016.

Openingstijden

De openingstijden van Art Breda zijn als volgt:

  • Zondag 10 april: 11.00 – 18.00
  • Maandag 11 april: 11.00 – 18.00
  • Dinsdag 12 april: 11.00 – 18.00
  • Woensdag 13 april: 12.00 – 21.00
  • Donderdag 14 april: 12.00 – 21.00
  • Vrijdag 15 april: 12.00 – 21.00
  • Zaterdag 16 april: 11.00 – 18.00
  • Zondag 17 april: 11.00 – 18.00

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Art Breda kunnen aan de kassa en vooraf online worden gekocht. Art Breda vraagt zeer schappelijke entreeprijzen, vooral voor wie online zijn of haar tickets al vooraf besteld. Een regulier ticket kost € 15,- per persoon en online slechts € 11,- exclusief servicekosten. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Korting krijg je als CJP Kaarthouder of jongere tussen de 12 en 18 jaar. Je betaalt dan slechts € 10,- entree voor je ticket aan de dagkassa en € 7,- online. Houders van een Bredapas zijn helemaal voordelig uit, zij betalen slechts € 2,50 voor een ticket voor Art Breda.

Bezoeken Art Breda

Art Breda vindt plaats op het Chasséveld in Breda. Betaald parkeren is mogelijk op de parking van het Chasséveld of in de parkeergarages Chasséparking en Het Turfschip. Met het openbaar vervoer naar Art Breda is ook een optie, vanaf het treinstation Breda Centraal loop je binnen het kwartier naar het Chasséveld. Eventueel kan de loopafstand worden overbrugd door een bus te nemen naar het Stadskantoor (Claudius Prinsenlaan, schuin tegenover het Chasséveld).