Kalender » Art Rotterdam

Art Rotterdam 2017: tickets en openingstijden

artRotterdam1.jpg

Voor kunstliefhebbers is Art Rotterdam een evenement dat rood omcirkeld in de agenda wordt gezet en feitelijk onmisbaar is geworden. Het evenement dat ieder jaar plaatsvindt in de Van Nellefabriek in Rotterdam is een van de toonaangevende kunstbeurzen van Nederland en de plek waar je jong talent kunt ontdekken. Kom meer te weten over Art Rotterdam met onderstaand artikel waarin informatie is opgenomen over het evenement, het adres, tickets en kaartverkoop, openingstijden en de bereikbaarheid per auto en trein.

Art Rotterdam 2017

De kunstbeurs Art Rotterdam richt zich op nieuw en opkomend talent in de beeldende kunst. Hiertoe kunnen bezoekers ongeveer zeventig kunstgaleries bezoeken uit Nederland en het buitenland. Deze kunstgaleries zijn geselecteerd op actualiteit en kwaliteit. Het programma is uitermate divers en wordt steevast goed gewaardeerd door de bezoekers. De volgende editie van kunstbeurs Art Rotterdam staat gepland van woensdag 8 tot en met zondag 12 februari 2017.

Adres Art Rotterdam

Art Rotterdam vindt plaats in de Van Nellefabriek. Het adres van deze locatie is als volgt:

  • Adres: Van Nelleweg 1
  • Postcode: 3044 BC Rotterdam

Tickets en kaartverkoop

Een kaart gekocht aan de dagkassa kost € 17,50 per persoon, waarbij kinderen tot en met twaalf jaar gratis entree krijgen. Het is voordelig om je ticket al vooraf online te kopen, je ontvangt dan namelijk vier euro korting en betaalt per persoon € 13,50. Online heb je ook de mogelijkheid om een tweedaags combiticket te kopen voor € 20,-.

Openingstijden 2016

De vijfdaagse kunstbeurs Art Rotterdam heeft de volgende openingstijden:

  • Woensdag 8 februari: 18 – 22 uur (op uitnodiging)
  • Donderdag 9 februari: 11 – 19
  • Vrijdag 10 februari: 11 – 21 (langere openingstijden)
  • Zaterdag 11 februari: 11 – 19
  • Zondag 12 februari: 11 - 19

Bezoeken Art Rotterdam

Parkeren is gewoon mogelijk op het parkeerterrein bij de Van Nellefabriek. Een uitrijdkaart kost tien euro per voertuig en is te koop aan de kassa van de locatie. Als je gratis wilt parkeren kan dit in de Spaanse Polder. Ook met het openbaar vervoer kan je Art Rotterdam bezoeken. Neem buslijn 38 vanaf treinstation Rotterdam Centraal en stap uit op bushalte Beukelsbrug. Hierna loop je in enkele minuten naar de ingang van Art Rotterdam. Als je meerdere dagen Art Rotterdam wilt bezoeken of wanneer je exposant bent is er natuurlijk nog de mogelijkheid een hotelkamer te boeken: