Kalender » Autosalon Brussel 2017

Autosalon Brussel: 12 - 22 januari 2017

autosalonbrussel.jpg

Het auto-evenement van België is de Autosalon in Brussel. Bezoekers krijgen tijdens de Autosalon een impressie van de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto's en auto onderdelen. Tijdens de Autosalon zijn de meeste grote merken vertegenwoordigd. De Autosalon vindt plaats in de Brussels Expo van donderdag 12 tot en met zondag 22 januari 2017. Voor het bezoeken van Autosalon Brussel dien je een ticket te kopen.

Autosalon Brussel 2017

De Autosalon in Brussel is de grootste autobeurs van België en vindt ieder jaar plaats in de Brussels Expo. Op de Autosalon vinden bezoekers alles op het gebied van uiteraard auto's maar ook motoren. Eigenlijk alles wat gemotoriseerd is en twee, drie of vier wielen heeft is aanwezig. Met een oppervlakte van 10 hectare is de autobeurs met recht zeer groot te noemen. Bijna alle bekende automerken zijn dan ook aanwezig en showen bijvoorbeeld de nieuwste modellen. Tijdens de Autosalon worden bijna alle premières voor België getoond en zelfs enkele wereldpremières. Autosalon Brussel vindt plaats van 12 tot en met 22 januari 2017.

Openingtijden Autosalon

De Brusselse Autoslaon is geopend op de volgende tijdstippen:

  • Donderdag 12, zaterdag 14, zondag 15, dinsdag 17, woensdag 18, donderdag 19, zaterdag 21 en zondag 22 januari: 10 - 19 uur
  • Vrijdag 13, maandag 16 en vrijdag 20 januari: 10 - 22 uur

 

Op woensdag 11 januari van 10 tot 18 uur is er een VIP-dag voor onder andere de zakelijk markt (B2B).

Tickets en kaartverkoop

Entreetickets voor de autobeurs kunnen worden gekocht aan de deur en via de website van de Autosalon Brussel. Per persoon kost de toegang tot de Autosalon Brussel € 13,25. Kinderen onder de 12 jaar mogen voor € 7,25 naar binnen, kinderen onder de 6 jaar zelfs gratis. Eventueel kan gekozen worden voor een groepskaart geschikt voor tien personen. Tickets voor de dag voor de professionals (13 januari) kosten € 35,25 per persoon.

Bezoeken Autosalon Brussel

De locatie waar de autobeurs wordt georganiseerd is Brussels Expo, hiervan is het adres Belgiëplein 1 in Brussel. Het treinstation Brussel-Zuid is ideaal voor reizigers met het openbaar vervoer omdat het mogelijk is in combinatie met metrolijn 6 te reizen naar Brussels Expo. Reis je met de auto naar de evenementenhal? Bij de hal zijn maar liefst twaalfduizend parkeerplaatsen. De parkeerkosten zijn redelijk beperkt en bedragen € 5,-. Overigens kan je met de motor gratis parkeren aan de Keizerin Charlottelaan (Parking A). Voor wanneer je meerdere dagen achtereen de Autosalon wilt bezoeken of als je langer van Brussel wilt genieten is het verstandig een hotel te boeken: