Kalender » BCC BTW Actie

BCC BTW Actie: 25 - 29 januari 2017

d01f564384904a16b0bcf9f835412f64.jpg

BCC geeft altijd aan dat de elektronicaproducten nergens zo voordelig zijn als bij hen. Aangezien grote concurrent Mediamarkt ieder jaar een BTW actie organiseert waarbij je een korting ontvangt die gelijk is aan het normaal te betalen BTW tarief, kan BCC daarom niet achterblijven. Gelijktijdig en soms zelfs al eerder past BCC haar prijzen daarom aan zodat je ook daar geen BTW hoeft te betalen. Hiermee wil BCC ook tijdens deze kortingsweken nog steeds de voordeligste elektronicaketen van Nederland blijven. Een televisie van € 2000,- kost daarom tijdens de BCC BTW actie nog maar € 1653,-. Kom alles te weten over de BCC BTW Actie en wanneer deze van start gaat. Of ga direct naar de BCC webwinkel en profiteer van de kortingen.

BCC BTW Actie

Wanneer je van plan bent om elektronica zoals televisies, witgoed, computers, huishoudelijke apparatuur, fototoestellen of navigatiesystemen kan je misschien beter even wachten tot eind januari. Ieder jaar organiseren namelijk de twee grootste elektronicaketens van Nederland, BCC en Mediamarkt, BTW acties. Je ontvangt een korting op je aankopen die exact gelijk is aan het BTW bedrag dat je wettelijk moet betalen. Hierdoor lijkt het alsof je geen BTW hoeft te betalen, maar dat is natuurlijk niet helemaal waar.

Datum BCC BTW Actie

Er wordt vooraf geen reclame gemaakt over de start van de BCC BTW Actie. Je merkt zeg maar vanzelf wanneer deze is begonnen. Hoe dan ook, de BCC BTW Actie loopt sowieso synchroon met de gelijknamige actie van Mediamarkt. Soms is BCC zelfs nog wat vroeger dan de grote concurrent. De voorgaande jaren startte de actie telkens op een woensdag aan het einde van de maand januari en er zijn geen aanwijzingen dat dat deze keer zal veranderen. De actie loopt vervolgens tot de zaterdag of zondag (wanneer de BCC winkel op zondag ook open is).

Prognose 2017

De verwachting is dat de BCC BTW Actie begint op woensdag 25 januari tot en met zondag 29 januari 2017. Bij winkels die op zondag gesloten zijn loopt de kortingsactie uiteraard maar tot en met zaterdag 28 januari 2017.

Ook online

Behalve in de winkels kan je ook gebruik maken van de BTW kortingsactie via het internet. De webwinkel van BCC doet namelijk ook mee en daar worden dus dezelfde kortingen gehanteerd. Wel zo handig als je ver van een BCC filiaal woont of geen tijd hebt om een winkel te bezoeken. Daar komt nog eens bij dat de online aangekochte producten gewoon gratis bij je thuis worden bezorgd. 

Hele jaar kortingen

BCC heeft op de eigen website een actiepagina gemaakt waar 365 dagen per jaar grote kortingen worden gegeven. Dus ook wanneer de BCC BTW Dagen zijn afgelopen kan je bij BCC nog zeer voordelig shoppen. Ga direct naar de actuele kortingsacties van BCC.