Kalender » BedrijfsautoRAI 2017

BedrijfsautoRAI: 17 – 21 oktober 2017

bedrijfsautorai.jpg

De grootste beurs van Nederland op het gebied van logistieke dienstverlening en wegtransport is de BedrijfsautoRAI. Wanneer je een professional bent die werkzaam is in deze sectoren is de BedrijfsautoRAI je op het lijf geschreven. Zorg dat je voorop loopt in de snel veranderende wereld van logistiek en transport en bezoek de BedrijfsautoRAI. Onderstaand hebben we alle informatie over het evenement samengevat zoals het programma, de openingstijden, ticket en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

BedrijfsautoRAI 2017

De BedrijfsautoRAI heeft een uitdagend programma samengesteld samen met de vele exposanten. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van logistiek en wegtransport zien, in aanraking komen met nieuwe producten en diensten, vakgenoten ontmoeten, enzovoorts. En natuurlijk kan je de nieuwste lichte en zware bedrijfswagens zien en ervaren. Of misschien ben je wel op zoek naar manieren om de dienstverlening veiliger, duurzamer of efficiënter te maken? De volgende editie van de BedrijfsautoRAI is gepland van 17 tot en met 21 oktober 2017.

Openingstijden

De openingstijden van het vijfdaagse evenement BedrijfsautoRAI zijn als onderstaand:

  • Dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 oktober: 11 – 22 uur
  • Zaterdag 21 oktober: 10 – 17 uur

Kaarten kopen

Een ticket voor de BedrijfsautoRAI kost aan de deur van de evenementenhal € 18,- per persoon. Vooraf online gekochte kaarten zijn voordeliger en kosten maar € 15,-. Kinderen tot en met veertien jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het evenement bijwonen. Als je bent uitgenodigd door een deelnemer van de BedrijfsautoRAI of brancheorganisatie kan je het evenement gratis bijwonen. Je moet je dan wel eerst registreren via de website van BedrijfsautoRAI.

Bezoeken BedrijfsautoRAI

De BedrijfsautoRAI vindt zoals de naam al indiceert plaats in de Amsterdam RAI, wat gelegen is aan het Europlein in Amsterdam. Het complex beschikt over vele parkeerplaatsen, waardoor je als automobilist eenvoudig betaald kunt parkeren. Aangezien het treinstation Amsterdam RAI op enkele minuten lopen is gelegen is ook de trein een goede vorm van transport. Het is mogelijk om een uniek NS-kaartje te kopen waarmee je voor slechts € 9,- per persoon naar de BedrijfsautoRAI reist vanuit ieder treinstation in Nederland.