Kalender » Bierpop

Bierpop 2016: tickets en tijden

6a086b0ff26e409081267b8cfee41571.jpg

Miss Montreal is uitgegroeid tot een van de bekendste artiesten van Nederland en dat viert ze graag samen met de vele duizenden bezoekers aan BIerpop. Op Bierpop komen twee van de grootste geneugten des levens samen, namelijk het luisteren naar goede muziek en het drinken van een lekker biertje. Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, organiseert Bierpop in Hardenberg waar ze is geboren. Bierpop belooft weer een uitermate gezellig feestje te worden. Meer informatie over Bierpop 2016 volgt onderstaand inclusief informatie over datum, showtijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Bierpop 2016

Het oosten van Nederland staat natuurlijk bekend om de ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit. Eigenlijk is Bierpop een ode aan dit credo, want tijdens het muziekfestival kan je simpelweg ouderwets genieten van lekkere muziek en evenzo lekker bier. Het muziekfestival Bierpop wordt georganiseerd door Sanne Hans, oftewel Miss Montreal. Uiteraard treedt Miss Montreal ook zelf op en ook de andere namen van de line-up zijn ieder jaar meer dan prima. De volgende editie van Bierpop staat op het programma op zaterdag 19 november 2016.

Showtijden

Het programma van Bierpop begint om 18.00 uur en duurt tot 23.30 uur. Tussendoor volgt natuurlijk een geweldige avond met topartiesten en topmuziek. Miss Montreal is de afsluiter van Bierpop 2016.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Bierpop zijn te koop via de website van het muziekfestival. Om Bierpop bij te wonen moet je minimaal 18 jaar oud zijn. De kosten voor een ticket bedragen € 29,- per persoon. Eventueel kan er worden gekozen voor een VIP-ticket waarmee je tal van privileges geniet. Een VIP-ticket kost € 95,-. Het is ook mogelijk om te overnachten op de warme en droge indoor Bierpop camping in de evenementenhal. De kosten hiervoor bedragen € 69,- waarbij het entreeticket reeds is inbegrepen. Je hoeft overigens niet eens een tent mee te nemen, die staan er namelijk al. Wel zal je een luchtbed, slaapzak en kussen mee moeten nemen.

Bezoeken Bierpop

Bierpop vindt plaats in de Evenementenhal in Hardenberg, de geboorteplaats van Miss Montreal. Het adres van deze locatie is de Energieweg 2. Bij de evenementenhal zijn diverse parkeerterreinen gelegen. Ook met de trein kan je Bierpop bezoeken, het treinstation van Hardenberg is op loopafstand van de evenementenlocatie gelegen. Bushalte De Nieuwe Haven is nog dichterbij de Evenementenhal gelegen. Wil je niet overnachten op de festivalcamping maar liever in een hotel in de buurt? Kijk dan eens op: