Kalender » Big Rivers Dordrecht 2016

Big Rivers Dordrecht: 8 – 17 juli 2016

bigrivers.png

Dordrecht biedt van 8 tot en met 17 juli 2016 weer een geweldige cocktail van muziekoptredens. Midden in het centrum vindt dan namelijk gedurende drie dagen het Big Rivers evenement plaats. Heel veel muzikale optredens, maar ook dichters en straattheater kleuren de straten, pleinen en terrassen van Dordrecht. Wil je ook een Big Rivers bezoeken? Kom alles te weten over dit gezellige evenement.

Big Rivers 2016

De editie van 2016 vindt plaats op negen verschillende podia (indoor en outdoor). Wie van 'bandjes kijken' houdt is tijdens Big Rivers perfect op zijn of haar plaats in het centrum van Dordrecht. Muzieksoorten als blues, rock, ska, funk, enzovoorts passeren de revue. Er treden namelijk ongeveer honderd nationale en internationale artiesten op. Bezoek Big Rivers dus om te genieten van muziek en de sfeer. Vooral wanneer het mooi weer is, is het goed toeven met een hapje of een drankje.

Overige activiteiten

Behalve muzikanten tref je tijdens Big Rivers ook solisten, straattheater en dichters aan. Ook kunst, cultuur en film staan prominent op het programma. Uiteraard wordt er ook goed gezorgd voor de inwendige mens, zo tref je er voldoende barretjes en eettentjes aan.

Kaarten en programma

Big Rivers Dordrecht is een gratis festival, je hoeft dus geen kaarten te kopen. Omdat het een gratis evenement is behoort het zelfs tot de grootste openbaar toegankelijke festivals uit de omgeving Dordrecht. Het programma van Big Rivers is te raadplegen op de officiële website.

Bezoeken Big Rivers

Omdat Big Rivers plaatsvindt in het centrum van Dordrecht is de trein een perfect vervoersmiddel. Het NS-treinstation van Dordrecht is het dichtstbijzijnde treinstation. Wie met de auto reist kan zijn of haar auto parkeren in één van de parkeergarages in het centrum van de stad. Houd hier rekening met parkeerkosten. Wil je parkeerkosten vermijden? Parkeer dan op de parkeerterreinen bij het Energiehuis of de Weeskinderendijk. Hier parkeer je gedurende de eerste 24 uur gratis en de terreinen liggen op ongeveer tien minuten lopen van het gebied waar Big Rivers plaatsvindt.