Kalender » Bloem & Tuin 2016

Tuinbeurs Bloem & Tuin Nuenen: 29 juli – 7 augustus 2016

bloementuin.jpg

Bloem & Tuin is een tuinbeurs in het Brabantse Nuenen dat tegenwoordig een van de grootste in haar soort is. Iedereen die houdt van het buitenleven en prachtige kleuren zal zich opperbest vermaken op Bloem & Tuin. De tuinbeurs vormt een wonderlijke tocht door de wereld van tuinen en bloemen en na je bezoek zit je ongetwijfeld boordevol inspiratie voor thuis. Kom meer te weten over Tuinbeurs Bloem & Tuin 2016 waaronder datum en openingstijden, adres en locatie, programma, tickets en kaartverkoop.

Bloem & Tuin 2016

De tuin is het verlengstuk van je huis en vooral in de zomermaanden is er niks lekkerder dan buiten te leven. Voor veel mensen is een mooie en praktische tuin dan ook zeer belangrijk. De beste tips en inspiratie doe je op tijdens Tuinbeurs Bloem & Tuin. Bloem & Tuin wordt georganiseerd in het groene gebied van Landgoed de Gulbergen. Tijdens het evenement volg je bospaden en loop je door prachtige tuinen. Ondertussen zie je de laatste trends, prachtig ontworpen modeltuinen, de mooiste planten en bloemen, kunst en design. Ook kan je als bezoeker deelnemen aan leuke en inspirerende workshops, tips krijgen van specialisten, presentaties volgen van kwekers, enzovoorts. Bloem & Tuin is dus een evenement waarbij je de natuur bewondert in levende lijve, echter en realistischer wordt het niet. De volgende editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus 2016.

Tickets en kaartverkoop

Toegang tot Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen kost € 12,- per persoon. Senioren (65+) en houders van een CJP pas betalen € 10,-. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis entree. Tickets zijn niet vooraf online te koop, de tickets zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Openingstijden

Tuinbeurs Bloem & Tuin hanteert de volgende openingstijden:

  • Maandag: 10.00 -18.00
  • Dinsdag: 10.00 -18.00
  • Woensdag: 10.00 -18.00
  • Donderdag: 10.00 -18.00
  • Vrijdag: 10.00 -18.00
  • Zaterdag: 10.00 -18.00
  • Zondag: 10.00 -18.00

Bezoeken Bloem & Tuin

Tuinbeurs Bloem & Tuin vindt plaats op Landgoed Gulbergen wat in de gemeente Nuenen is gelegen (tussen Eindhoven en Helmond). Het adres van Bloem & Tuin is Schoutse Vennen 15 te Nuenen, maar vanwege eenrichtingsverkeer moet je de borden van Bloem & Tuin volgen zodra je in de buurt bent. Bij Tuinbeurs Bloem & Tuin is een parkeerterrein waar je voor € 5,- kunt parkeren. Met de trein geraak je ook op het evenement. Reis naar het treinstatio Eindhoven Centraal en neem buslijn 6 waarna je uitstapt bij bushalte Eeneind. Vanaf hier loop je betrekkelijk eenvoudig naar de Tuinbeurs door de borden te volgen.