Kalender » Boot Holland

Boot Holland 2017 – WTC Expo Leeuwarden

bootholland2009.jpg

Het evenement Boot Holland vormt ieder jaar weer de eerste belangrijke afspraak van het watersportseizoen. De beurs staat namelijk helemaal in het teken van boten, watersport en alles wat erbij komt kijken. Bezoekers kunnen rekenen op diverse wereldprimeurs en honderden exposanten. Boot Holland vindt plaats in de WTC Expo in Leeuwarden. Kom alles te weten over Boot Holland 2017, de ticket en kaartverkoop, openingstijden, adres, bereikbaarheid met auto en trein en programma.

Boot Holland 2017

Het inspirerende en gezellige Boot Holland wordt al tientallen jaren georganiseerd en is een begrip in de wereld van de watersport. Alles is er te zien op het gebied van watersport, boten, motoren, elektronica, toerisme, enzovoorts. Maar vooral heel veel boten! Van houten boten tot aan polyester en van stalen boten tot composiet. Op de beurs staan meer dan 250 exposanten en deelnemers verspreid over vijf beurshallen. Bezoekers krijgen ieder jaar weer meer dan 50 wereldprimeurs op het gebied van de watersport te zien. De volgende editie van Boot Holland wordt georganiseerd van vrijdag 10 tot en met woensdag 15 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Boot Holland zijn te koop aan de dagkassa en via de website van de beurs. Aan de dagkassa betaal je per persoon € 14,50. Online krijg je twee euro korting en betaal je € 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar oud mogen gratis mee naar binnen.

Openingstijden

Het zesdaagse evenement Boot Holland heeft de volgende openingstijden:

  • Vrijdag 10 februari: 13 – 22
  • Zaterdag 11 en zondag 12 februari: 10 – 18
  • Maandag 13 februari: 13 – 22
  • Dinsdag 14 februari: 10 – 18
  • Woensdag 15 februari: 10 -17

Bezoeken Boot Holland

WTC Expo is de beurshal waar Boot Holland wederom plaatsvindt. Het adres van WTC Expo is Heliconweg 52 in Leeuwarden, je kunt je navigatie op dit adres instellen. Het telefoonnummer van de beurshal is 058-2941500. Parkeren is gewoon mogelijk bij het complex, er is een ruim parkeerterrein. De parkeerkosten bedragen vier euro per dag. Als je graag met de trein komt kan je reizen naar treinstation Leeuwarden. Je loop in een kwartiertje naar de WTC Expo of je neemt buslijn 70, 71 of 97. Als je meerdere dagen Boot Holland bezoekt is het ook een goede optie om te overnachten, het WTC Expo heeft een eigen hotel. Ook in de omgeving zijn diverse goede hotels te vinden: