Kalender » Breda Barst

Breda Barst: 17 - 18 september 2016

bredabarst.jpg

In Breda houdt men wel van een feestje vieren, de festivalagenda is er dan ook rijkelijk gevuld. Op 17 en 18 september 2016 vindt er weer een evenement van formaat plaats, namelijk Breda Barst. Een deel van het centrum van Breda wordt omgeturnd tot een groot buitenfestival waar duizenden muziekliefhebbers kunnen genieten van de muziek. Wil je Breda Barst bezoeken? Onderstaand hebben we informatie opgesomd over de programmering, toegang, bereikbaarheid, enzovoorts.

Breda Barst 2016

Breda Barst vindt plaats in de buitenlucht in het Park Valkenberg. Het tweedaagse muziekfestival heeft elke editie weer enkele aansprekende artiesten op het podium staan. Popmuziek, rockmuziek, dance, rap, noem het maar op, tijdens Breda Barst is er genoeg voor iedereen te beleven. Behalve bekende namen krijgt ook jong talent de kans om op te treden. Maar ook wanneer je niet alleen voor de muziek het festival bezoekt, is er genoeg te beleven. Zo is er theater, een markt, kinderactiviteiten en zijn er lekkere dingen te eten en te drinken.

Kaartverkoop

Maak je geen zorgen, je hoeft helemaal geen kaarten te kopen. Breda Barst is namelijk gratis te bezoeken. Dit geldt zowel voor de zaterdag en de zondag.

Programma en line-up

Het programma is zoals eerder beschreven heerlijk divers. Vele muzieksoorten en ander entertainment staan op het programma. Op de website van Breda Barst kan je exact teruglezen hoe de line-up en programmering eruit komen te zien.

Bezoeken Breda Barst

Park Valkenberg, de plek waar Breda Barst plaatsvindt, is het beste met de trein te bereiken. Dit komt doordat het park in het centrum ligt, nabij het treinstation van Breda. Het is slechts enkele honderden meters lopen tussen het station en het Park Valkenberg. Als je liever met de auto reist zal je een parkeerplek moeten vinden op een van de parkeerterreinen in de omgeving (Chassé-veld, Mols Terrein of Beijerd-Vlaszak). Verder zijn er nog parkeergarages in het centrum van de stad.