Kalender » Breda Live 2016

Breda Live 2016 - Chasséveld Breda

bredalive.jpg

Op zaterdag 9 juli 2016 vindt op het Chasséveld in Breda weer het festival Breda Live plaats. Het publiek wordt gedurende de dag getrakteerd op optredens van topartiesten uit vooral Nederland. Diverse muzieksoorten passeren de revue; denk aan dance, rock, popmuziek en dance. Om erbij te kunnen zijn kan je tickets kopen. Alles over Breda Live volgt onderstaand.

Breda Live 2016

Het is zonder twijfel een van de gezelligste muziekfestivals van Nederland. Breda Live biedt ieder jaar weer een dag om niet te vergeten. Dit alles vindt zoals gewoonlijk plaats op het Chasséveld. Vanaf het festivalterrein heb je zicht op de bekende Koepel. Ook weet het evenement elk jaar weer te verrassen met de line-up. Enkele van de de op dat moment hotste artiesten treedt op. Hiertoe behoren toppers uit de (Nederlandse) dance-, pop- en rockmuziek. De volgende Breda Live is op zaterdag 9 juli 2016.

Kaartverkoop

Een ticket voor Breda Live kan worden gekocht via de website van het festival, bij Primera en bij VVV Breda. Er zijn in totaal ongeveer 18.500 tickets te koop. De normale kaarten kosten € 19,50 per persoon. Als bezoeker van de VIP-lounge betaal je € 49,50 per persoon. Consumpties worden verkocht in de vorm van strips. De strips kosten € 10,- en bestaan uit vier munten.

Programma en openingstijden

Breda Live duurt van 15 tot 23.30 uur. Je kunt tot 22 uur het terrein nog op, daarna is de ingang gesloten. Het programma is verdeeld over twee podia. Via de website van Breda Live kan je het programma en de line-up van het hoofdpodium bekijken. De line-up en programma van het tweede podium (Jupilerstage) blijft geheim en is dus een verrassing.

Bezoeken Breda Live

De festivallocatie ligt in het centrum van de stad. Hierdoor is het openbaar vervoer de vervoersmethode wanneer je verkeers- en parkeerdrukte wilt vermijden. Je loopt in minder dan een kwartier naar het treinstation van Breda. Eventueel kan ook de bus worden genomen tussen het station en het Chasséveld. Uiteraard zijn er ook parkeermogelijkheden in de omgeving van Breda Live. Een optie is om te parkeren bij de Trip van Zoudtlandt Kazerne of in een van de parkeergarages in het centrum van Breda. Ook een hotelovernachting in Breda is een goede optie waarbij je jezelf niet druk hoeft te maken over hoe je naar huis moet gaan:

Ook leuk om te bezoeken: