Kalender » Buiten Westen

Buiten Westen 2016 – Ouderkerkerplas Amsterdam

buitenwesten.jpg

Het festival Buiten Westen is een festival dat anders dan andere is. Uiteraard is er heel erg veel lekkere muziek verdeeld over meerdere podia. Maar Buiten Westen is ook een festival waar je helemaal jezelf kunt zijn. Het is een verbond tussen allerlei verschillende types mensen. Er is dan op Buiten Westen ook ruimte voor kunst, poëzie, enzovoorts.

Buiten Westen 2016

Buiten Westen vindt plaats aan de Ouderkerkerplas in Amsterdam. In 2016 vindt het festival plaats op 16 juli. Tal van DJ's staan klaar voor de bezoeker om hun kunsten te vertonen op podia met illustere namen als ZeeZout, Cartel, Next Monday's Hangover en Paardenkracht.

Openingstijden

Het programma van Buiten Westen begint om 12.00 uur in de middag. Het festival is weer afgelopen om 23.00 uur.

Afterparty

Ben je om 23.00 uur nog niet uitgefeest en wil je liefst de hele nacht doorfeesten? Bezoek dan de officiële afterparty die wordt georganiseerd in de WesterUnie / Westerliefde. De afterparty duurt van 23.00 tot 05.00 uur. Wie er draaien op de afterparty wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt.

Kaarten kopen

Een ticket voor Buiten Westen kost € 42,50, dit betreft een regulier entreebewijs. Wie korting wil ontvangen op de kosten voor een ticket zal een early bird ticket moeten kopen voor € 38,- per persoon. Wie op het laatste moment nog een kaartje koopt betaalt € 45,-. Een ticket voor de afterparty kost € 12,50 per persoon. Kaarten kunnen onder andere via de website van Buiten Westen worden aangekocht.

Bezoeken Buiten Westen

De Ouderkerkerplas in Amsterdam is de locatie waar Buiten Westen 2016 wordt georganiseerd. Deze locatie is gelegen bij knooppunt Holendrecht ten zuiden van Amsterdam. Vanwege de ligging aan zowel de A2 en de A9 is het gebied prima bereikbaar per auto. Ook met het openbaar vervoer of de fiets geraak je eenvoudig bij de Ouderkerkerplas. Zo liggen treinstation en metrostation Amsterdam Holendrecht op loopafstand van het festivalterrein waar Buiten Westen plaats zal vinden.