Kalender » Caravana 2017

Caravana 2017 – WTC Expo Leeuwarden

caravana.jpg

De grootste kampeerbeurs van Nederland is Caravana die ieder jaar weer in januari de WTC Expo in Leeuwarden vult. Op Caravana vind je alles wat je nodig hebt met het oog op je volgende kampeervakantie. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke vakantiestemming waardoor je alvast flink wat voorpret kunt beleven. Bezoek Caravana en kom vast alles te weten over het adres, de locatie, openingstijden, kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Caravana 2017

Als je het hebt over een beurs specifiek gericht op kamperen, dan heb je het over Caravana. Verdeeld over vijf hallen die 40.000 vierkante meter oppervlak hebben kunnen bezoekers genieten van honderden caravans, tenten, campers, exposanten, campings en de laatste trends op het gebied van kamperen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kampeermiddel of gewoon inspiratie wilt opdoen voor de ideale kampeervakantie; op Caravana ben je aan het juiste adres. Het evenement staat gepland van donderdag 19 tot en met dinsdag 24 januari 2017.

Kaartverkoop

Kaarten voor Caravana kunnen aan de deur van de evenementenlocatie worden gekocht voor € 15,- per persoon. Een leuke korting ontvang je wanneer je vooraf al online je kaartje koopt voor € 13,50. Kinderen tot en met 12 jaar oud mogen gratis de beurs bezoeken. Wie met de camper naar Caravana gaat kan overnachten met behulp van een camper arrangement. De camper moet wel zelfvoorzienend zijn.

Openingstijden

Caravana is gedurende zes dagen geopend tijdens de volgende openingstijden:

  • Donderdag 19 januari: 10 – 18
  • Vrijdag 20 januari: 10 – 21
  • Zaterdag 21 januari: 10 – 18
  • Zondag 22 januari: 10 – 18
  • Maandag 23 januari: 10 – 18
  • Dinsdag 24 januari: 10 – 17

Bezoeken Caravana

WTC Expo is gelegen aan de Heliconweg 52 in Leeuwarden. Parkeren kan gewoon bij het complex, een uitrijdkaart kost € 4,- en kan worden gekocht aan de kassa. Wie gebruik maakt van het openbaar vervoer kan uitstappen op het treinstation van Leeuwarden. Hier vandaan is het ongeveer een kwartier lopen naar WTC Expo. De loopafstand kan overbrugd worden door gebruik te maken van de buslijnen 70, 71 of 97 welke aan de achterzijde van de beurshal stoppen. Als je niet meer naar huis wilt na afloop van de beurs hoef je niet te treuren, er is zelfs een inpandig hotel aanwezig waar je heerlijk kunt overnachten. Ook zijn er hotels in de omgeving: