Kalender » Carp Zwolle

Carp Zwolle: 3 – 5 februari 2017

carp-zwolle.jpg

Karpervissen is een tak van sport die steeds populairder wordt. Maar het is natuurlijk ook een prima vorm van ontspanningen. Het nummer 1 evenement in Europa op het gebied van karpervissen is Carp Zwolle in de IJsselhallen. In de enorme hallen vind je alles op het gebied van karpers en het vissen op karpers. Carp Zwolle is daarom een perfect uitje voor zowel beginnende als vergevorderde karpervissers. Onderstand lees je alles over Carp Zwolle zoals wat je er kunt verwachten en wat er op het programma staat, wat de openingstijden zijn, hoe en waar je kaarten kunt kopen en de bereikbaarheid.

Carp Zwolle 2017

De grootste karperbeurs van Europa vindt plaats in het Overijsselse Zwolle en heet Carp Zwolle. Je vindt er alles op het gebied van karpers, aas, materialen, gadgets en technieken. De standjes worden bemand door alle toonaangevende merken uit de viswereld. Ook worden er demonstraties, lezingen en tips gegeven door enkele van de grootste experts op het gebied van vissen op karpers. Als bezoeker zal je vol inspiratie en met nieuwe tips niet kunnen wachten op het moment dat je zelf weer op karpers gaat vissen. De beurs beslaat ook nog eens een oppervlakte van 2 hectare (20.000 vierkante meter), waardoor er voor zowel beginners als gevorderden meer dan genoeg interessante dingen op het programma staan. Carp Zwolle 2017 wordt georganiseerd van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari 2017.

Openingstijden

Het evenement Carp Zwolle duurt in totaal drie dagen. De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 29 januari: 9 – 17 uur
  • Zaterdag 30 januari: 9 – 17 uur
  • Zondag 31 januari: 9 – 16 uur

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Carp Zwolle zijn te koop via internet en aan de deur tijdens het evenement. Aan de deur kosten kaarten € 16,- per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen mits ze worden begeleid door een volwassene. Wie online zijn of haar kaarten in de voorverkoop koopt heeft recht op een flinke korting. Online kosten tickets namelijk maar € 12,- per persoon.

Bezoeken Carp Zwolle

De IJsselhallen in Zwolle zijn gelegen aan de Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle. Het complex beschikt over maar liefst 3.000 parkeerplaatsen waar je voor € 8,- per voertuig kunt parkeren. Behalve goede bereikbaarheid met de auto is ook de trein een goed alternatief aangezien het treinstation van Zwolle in de omgeving van de IJsselhallen ligt. Het kost ongeveer tien minuten lopen om van het station naar de evenementenlocatie te geraken. Als bezoeker die meerdere dagen Carp Zwolle wil bezoeken of exposanten is er de mogelijkheid een hotelkamer te boeken: