Kalender » Dauwpop

Dauwpop 2017: tickets en programma

b62166203e54439ab2005d1b477e7ac5.jpg

Een van de leukste en meest diverse muziekfestivals van Nederland vindt jaarlijks plaats in het Overijsselse Hellendoorn. Daar wordt namelijk ieder jaar Dauwpop georganiseerd, een fijn festival dat ondanks de flinke groei nog de sfeer van eerdere edities heeft kunnen bewaren. Dauwpop weet altijd weer aansprekende namen te strikken. Kom alles te weten over Dauwpop 2017 waaronder programma en line-up, begin- en eindtijd, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Dauwpop 2017

De muziek die wordt gespeeld tijdens Dauwpop is niet in een genre te pakken. Er treden voornamelijk artiesten uit eigen land op, afkomstig uit verschillende muziekgenres. Zo zijn er diverse rockbands, maar ook popmuziek, urban muziek en rap, feestmuziek en ga zo maar door. Dauwpop heeft een unieke locatie in de natuur waardoor er een erg goede sfeer hangt op het festival. De volgende versie van Dauwpop vindt plaats op donderdag 25 mei 2017.

Programma en line-up

Het terrein van Dauwpop zal om 12.00 uur de deuren openen, waarna om 23.00 uur in de avond het festival ten einde is. De camping gaat al om 10.00 uur open en zal pas op vrijdag 26 mei 2017 om 12.00 uur sluiten. De exacte programmering en line-up is te vinden op de website van Dauwpop.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Dauwpop zijn te koop op de website van het evenement en bij diverse lokale verkoopadressen. Een regulier tickets kost € 49,- per persoon, terwijl een kinderticket (van 8 tot en met 14 jaar) € 12,50,- kost exclusief servicekosten. Overnachten op de camping kost ook € 15,- en een parkeerticket kost € 5,- per voertuig. Wie ter plaatse een parkeerticket koopt betaalt € 8,50 per auto.

Bezoeken Dauwpop

Dauwpop vindt plaats midden in het bos en heeft daardoor een prachtige ligging. Ondanks de ligging is Dauwpop nog steeds goed bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer. Vanaf het treinstation van Nijverdal kan je met een pendelus naar het festivalterrein worden gebracht. Automobilisten kunnen navigeren naar Hellendoorn en daar de borden met Dauwpop volgen. Het terrein is gelegen aan de Luttenbergerweg en heeft als postcode 7448 RZ Haarle (Hellendoorn).