Kalender » Disney on Ice 2016

Disney on Ice: 21 - 31 december 2016

c5298f5d39a444cf8b67c3ce26904fc9.jpg

Het ultieme gezinsevenement van de kerstperiode is Disney on Ice. Wie heeft er geen band met Disney figuren als Mickey Mouse, Donald Duck, Peter Pan, De Kleine Zeemeermin, Anna van Frozen, enzovoorts. Tijdens Disney on Ice kan je alle Disney figuren bewonderen tijdens een magische voorstelling op het ijs. Om Disney on Ice 2016 bij te wonen zijn er kaarten te koop, kom alles te weten over het evenement waaronder de datums, locaties, aanvangstijden, kaartverkoop en bereikbaarheid. Of boek direct uw tickets voor Disney on Ice 2016.

Disney on Ice 2016

Disney on Ice is het familie evenement tijdens de Kerstvakantie. Tijdens Disney on Ice is het mogelijk om je favoriete Disney figuren te zien in een setting die je nog nooit hebt gezien. Zwierend over het ijs, ondersteund door prachtige muziek en een spectaculaire sfeer beleef je de kerstsfeer in optima forma. In totaal schitteren meer dan vijftig Disneyfiguren in de schaatshow, waaronder Ariël, Anna, Sneeuwwitje, Donald Duck, Mickey Mouse, Rapunzel, Assepoester, enzovoorts. Natuurlijk is er volop muziek en kan je meezingen met bekende hits als Hakuna Matata, Laat het Los en nog veel meer krakers. Disney on Ice geeft bijna twintig voorstellingen verdeeld over twee grote locaties. In 2016 vinden er shows van Disney on Ice plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 21 tot en met 26 december en in de Amsterdam RAI van 28 tot en met 31 december. 

Kaartverkoop

Kaarten voor Disney on Ice kunnen worden gekocht via Ticketmaster, het officiële verkooppunt voor de shows. De kosten voor de tickets zijn afhankelijk van de plaatsen en het dagdeel. De duurste kaarten (diamant  hoofdtribune) bedragen € 52,50 per persoon. De voordeligste kaarten (brons) kosten € 25,- per persoon. Deze prijzen zijn al inclusief servicekosten. Als je met het hele gezin Disney on Ice wilt bezoeken kan je overwegen een Family Pack ticket aan te schaffen voor vier personen. Je bespaart op die manier flink wat kosten. Een Family Pack ticket is overigens nog voor drie extra personen uit te breiden.

Aanvangstijden shows Utrecht

De showtijden zijn als volgt voor de Jaarbeurs in Utrecht:

  • Woensdag 21 december: 15 uur
  • Vrijdag 23 december: 19 uur
  • Zaterdag 24 december: 11, 15 en 19 uur
  • Zondag 25 december: 11.30 en 15.30 uur
  • Maandag 26 december: 11.30 en 15.30 uur

Aanvangstijden shows Amsterdam

De showtijden zijn als volgt voor de Amsterdam RAI:

  • Woensdag 28 december: 11, 15 en 19 uur
  • Donderdag 29 december: 11, 15 en 19 uur
  • Vrijdag 30 december: 11 en 15 uur
  • Zaterdag 31 december: 11 en 15 uur

Bezoeken Disney on Ice

Zowel de Jaarbeurs in Utrecht (Jaarbeursplein 6) en de Amsterdam RAI (Europaplein 22) zijn prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor de Jaarbeurs geldt dat deze naast het treinstation Utrecht Centraal is gelegen en dus ideaal te bereiken is met de trein. Parkeren is voor automobilisten mogelijk op een van de parkeerterreinen bij het complex. De Amsterdam RAI beschikt ook over tal van parkeerplaatsen bij het complex. Als je met het openbaar vervoer reist is het treinstation Amsterdam RAI op loopafstand gelegen.