Kalender » Dominator

Dominator 2016 - E3 strand Eersel

12dcc0712a134b3a84d477dbe862359d.jpg

Een indrukwekkend hardcorefestival op een even zo indrukwekkende locatie, dat is Dominator op het E3 strand in Eersel. Dominator staat zelfs in de top van de allergrootste hardcorefeesten van de wereld. Houd je van hardcore en wil je de sfeer aan het water eens beleven? Wie kaarten haalt voor Dominator is er bij op zaterdag 16 juli 2016.

Bezoektips:

Dominator 2016

Het E3 strand in Eersel is de naam van een recreatieterrein rondom een kunstmatig gegraven meer. Normaal tref je er vooral veel zonnende en relaxende mensen aan, maar op 16 juli 2016 is dit anders. Wie dan aanwezig is op het E3 strand houdt op zijn minst van zeer harde dancemuziek. Sterker nog, die dag is het tijd voor Dominator, een megafestival waar hardcore, rawstyle, terror, industrial, early hardcore en frenchcore worden gedraaid op zeven podia. Na omzwervingen door heel Nederland vindt het evenement Dominator nu alweer meerdere jaren plaats in Eersel. 

Kaartverkoop

Een normaal entreebewijs voor Dominator kost € 62,50. Er zijn geen VIP-kaarten beschikbaar. Wel is het mogelijk om speciale hotelarrangementen te regelen waarbij je dus naast toegang tot Dominator ook een hotelovernachting koopt.

Line-up en programmering

Hardcore is een Nederlands muziekproduct, de allerbeste hardcore DJ's zijn ook Nederlands. Omdat Dominator tot de allergrootste hardcorefestivals ter wereld behoort, staan er ieder jaar dan ook veel van de grootste DJ's achter de draaitafels in Eersel. De indrukwekkende line-up, de openingstijden van het festivalterrein en de invulling van het programma vind je op de website van Dominator.

Bezoeken Dominator

Het adres van het E3 strand in Eersel is Buivensedreef 10. Wanneer je niet uit de directe omgeving afkomstig bent is de auto een geschikt vervoersmiddel. Je kiest voor de autosnelweg A67 (Eindhoven naar Antwerpen) en neemt afslag 30 (Eersel). Hierna wijzen borden je naar de het festivalterrein en parkeerterreinen. Met het openbaar vervoer is iets omslachtiger, maar je voorkomt problemen met verkeersdrukte en parkeren. Het E3 strand beschikt over een eigen bushalte met verbindingen met onder andere het treinstation van Eindhoven.