Kalender » Drie Dwaze Dagen Bijenkorf 2016

Drie Dwaze Dagen Bijenkorf 2016

sale-2.jpg

Het grote warenhuis De Bijenkorf heeft filialen in verschillende grote Nederlandse steden. Ieder jaar weer organiseert De Bijenkorf de Drie Dwaze Dagen wanneer er grote kortingen worden gegeven op het assortiment. Het jaar 2016 zal het eerste jaar zijn dat er geen Drie Dwaze Dagen zullen worden gehouden bij De Bijenkorf. Het warenhuis heeft namelijk aangegeven te stoppen met de Drie Dwaze Dagen.

Drie Dwaze Dagen

De Drie Dwaze Dagen zijn drie dagen waarop het assortiment van De Bijenkorf wordt verkocht met grote kortingen. Een aanzienlijk deel van het assortiment wordt tijdens de Drie Dwaze Dagen aangeboden met tientallen procenten korting. Tijdens de Drie Dwaze Dagen kon je de allerbeste kortingsdeals scoren op het gebied van bijvoorbeeld mode, interieur en decoratie, enzovoorts.

Drie Dwaze Dagen 2016

En dan kwam er het nieuws dat de Drie Dwaze Dagen ophouden te bestaan. In 2016 zullen er dus geen Drie Dwaze Dagen worden georganiseerd.

Redenen stoppen

Er wordt volop gespeculeerd over de beweegredenen van De Bijenkorf om te stoppen met de zeer populaire Drie Dwaze Dagen. Want waarom zou je een goedlopend concept afstoten? De reden moet waarschijnlijk gezocht worden in het feit dat er tegenwoordig veel nieuwe winkelketens zijn bijgekomen welke actief zijn in het voordeligere segment. De Bijenkorf is een warenhuis dat mikt op het hogere segment en ook een bepaalde exclusiviteit uitstraalt. Dit matcht natuurlijk niet helemaal met de enorme uitverkoop tijdens de Drie Dwaze Dagen. En op prijs wint De Bijenkorf het toch niet meer van winkelketens als Primark, Action, enzovoorts.

dwaze_dagen_begonnen.jpg

Uitverkoop De Bijenkorf

Dat de Drie Dwaze Dagen ophouden te bestaan wil niet zeggen dat er geen uitverkoop meer zal zijn bij De Bijenkorf. Zo zal er bij De Bijenkorf nog steeds sprake zijn van een wintersale en zomersale. De startdatum van de wintersale is in december of januari en de zomersale bij De Bijenkorf zal plaatsvinden in juni en juli.

De Bijenkorf

Het Nederlandse warenhuis De Bijenkorf behoort tot de bekendste en meest geliefde winkelketens van ons land. Met een zeer groot assortiment en filialen op toplocaties is De Bijenkorf een winkel die je zo nu en dan bezocht moet hebben. De Bijenkorf heeft een exclusieve uitstraling en heeft alleen filialen in grote steden van Nederland. Er zijn filialen van De Bijenkorf in Amstelveen, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Meer uitverkoop

Toch hoef je niet te wanhopen als je houdt van koopjes shoppen. Tal van andere grote winkelketens organiseren nog volop uitverkoop. Een overzicht van alle topwinkels (denk aan Zara, H&M, Mediamarkt, Mango) en producten (zoals treintickets, vliegtickets en vakanties) vind je op de pagina Wanneer begint de sale? Overzicht alle uitverkoopperiodes.