Kalender » Encore Festival

Encore Festival 2016 - NDSM Werf

encorefestival.jpg

Muziekliefhebbers van urban muziek, hip hop en R&B kennen Encore Festival uiteraard vanwege de wekelijkse feesten in De Melkweg te Amsterdam. Maar Encore Festival organiseert ook een buitenfeest van formaat op het NDSM Werf in Amsterdam. De stijl en de sfeer tussen het zomerfestival en de clubavonden zijn identiek, maar de setting is geheel anders. Ben je benieuwd naar de line-up, programma, kaartverkoop en bereikbaarheid?

Encore Festival 2016

Eind augustus zijn we al beland in de nadagen van de zomer, maar dat biedt kansen om nog een zomerse dag te genieten van de beste hip hop en R&B klanken tijdens Encore Festival. Er wachten drie podia en een veelvoud aan Nederlandse en internationale artiesten en DJ's op je. De volgende editie van Encore Festival vindt plaats op zondag 28 augustus 2016.

Tickets

Een ticket voor Encore Festival is onder andere via Ticketmaster en de locatie De Melkweg te koop. De kosten voor een entreebewijs voor het urban festival bedragen € 44,- per persoon (reguliere tickets). Vroeger boekers krijgen korting. De organisatie raad bezoekers aan om alleen via deze verkoopkanalen je kaarten te kopen, andere verkoopkanalen verkopen de tickets bijvoorbeeld met een extra marge.

Openingstijden en line-up

Het Encore Festival begint om 13 uur en duurt tot 23 uur. Op de website van Encore Festival kan je het programma, de timetable en de line-up van het evenement terugvinden.

Bezoeken Encore Festival

Het adres van het NDSM Werf in Amsterdam is de TT. Neveritaweg 77. Er zijn parkeermogelijkheden nabij het festivalterrein. Nog beter is het om de trein als vervoersmiddel uit te kiezen. Vanaf treinstation Amsterdam Centraal vertrekt ieder kwartier een veerpont naar de andere zijde van het IJ. Vervolgens is het nog een heel klein stukje lopen naar de ingang van Encore Festival. Natuurlijk kan er ook een hotel worden geboekt in Amsterdam om de nacht door te brengen: