Kalender » Eurospoor

Eurospoor: 28 – 30 oktober 2016

eurospoor.jpg

Fans van modeltreinen en modelspoorbanen opgelet. Eurospoor is de grootste modelspoorbeurs van Europa en herbergt circa vijftig van de meest prachtige modelspoorbanen uit binnen- en buitenland. Behalve prachtige modelspoorbanen is het ook de beurs waar liefhebbers alles kunnen kopen en ruilen op het gebied van treinen en treinmodellen en er worden demonstraties gegeven over hoe je zelf onderdelen kunt maken voor je modelspoorbaan. Alles over Eurospoor vind je onderstaand zoals de datum, de openingstijden, het programma, tickets en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

Eurospoor 2016

Eurospoor is de beurs in Nederland voor treinliefhebbers en modelspoorbouwers. Ook wanneer je zelf niet actief bent met het bouwen van modelspoorbanen is Eurospoor de moeite waard, je zult er immers je ogen uitkijken wanneer je de spoorbanen en mini tafereeltjes aanschouwt. Ook kinderen zullen er de tijd van hun leven hebben, want ze hebben de mogelijkheid om mee te helpen de baan te bedienen, prijzen  te winnen, zelf modelspoorbanen te bouwen, te spelen, enzovoorts. De volgende editie van Eurospoor vindt plaats van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober 2016.

Openingstijden

De openingstijden van Eurospoor zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 28 oktober: 10 – 18 uur
  • Zaterdag 29 oktober: 9.30 – 17.30 uur
  • Zondag 30 oktober: 9.30 – 17 uur

Tickets en kaartverkoop

De kosten aan de kassa van de Jaarbeurs bedragen € 17,50 voor een volwassene, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 7,50. Overigens ontvang je een korting wanneer je de kaarten online koopt (volwassenen € 15,50 en kinderen € 7,-). Op zondag 25 oktober is er een familiedag, dus ideaal om te bezoeken met het hele gezin of met opa en oma. Op de familiedag gelden voordeligere tarieven.

Bezoeken Eurospoor

Eurospoor wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht, het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6. Dit megacomplex beschikt over eigen parkeerplaatsen, waardoor automobilisten voor de deur kunnen parkeren. Er zijn maar liefst 6.500 parkeerplaatsen. Doordat de Jaarbeurs naast het treinstation Utrecht Centraal is gelegen is het evenement ook perfect per trein te bezoeken.