Kalender » Feest in het Park

Feest in het Park 2016 - Oudenaarde

feestinhetpark.jpg

Breaking: Feest in het Park 2016 gaat NIET door

Aan de Donkvijvers in het pittoreske Oudenaarde vindt van 13 tot en met 16 augustus 2015 weer Feest in het Park plaats. Het muziekfestival bulkt van de goede artiesten en muzieksoorten als pop, dance en rock worden gespeeld. De echte feestbeesten kunnen zichzelf dagenlang 24/7 onderdompelen in de feestvreugde, de nachten kunnen namelijk worden doorgebracht op een festivalcamping.

Feest in het Park 2015

Oudenaarde is gelegen in de Vlaamse Ardennen wat één van de meest toeristische streken van België is. Ieder jaar in de maand augustus staat Feest in het Park op het programma, een muziekfestival waar je allerlei soorten artiesten kunt bewonderen.  Het festivalterrein is te vinden op Recreatiedomein De Donk aan de Donkvijver.

Camping

Op loopafstand van de hoofdingang van het festival is de festivalcamping te vinden. De camping opent haar deuren op donderdag 13 augustus om 12.00 uur. Je zult de camping uiterlijk op maandag 17 augustus om 11.00 uur weer moeten verlaten.

Entreekaarten

Bezoekers kunnen kiezen uit dagtickets, 2-dagen tickets en combitickets voor alle dagen van het festival. Dagtickets kosten, afhankelijk van de dag, tussen de € 10,- en € 30,- per persoon. Uiteraard geldt dat de combitickets in verhouding voordeliger zijn. Ook vroege boekers ontvangen korting op de entreekaarten. Zo kost het eerste deel van de tickets € 60,- voor een combiticket voor vier dagen Feest in het Park. In fase 2 bedragen de kosten voor een combiticket € 65,- en in fase 3 € 70,- per persoon. Voor de camping dient een afzonderlijk ticket gekocht te worden à € 15,- (deze prijs geldt tijdens de voorverkoop).

Bezoeken Feest in het Park

Recreatiedomein De Donk is tegen de bebouwde kom van Oudenaarde aan gelegen. Het centrum van Oudenaarde is dus nooit ver weg. Met de auto navigeer je op de Minderbroedersstraat. Er is geen speciaal parkeerterrein voor Feest in het Park. Gelukkig zijn er in Oudenaarde verschillende parkeerterreinen. Je wordt gewezen op deze terreinen met behulp van borden. De gemeente Oudenaarde beschikt over een eigen treinstation, reizigers per trein vermijden tevens de parkeerdrukte.