Kalender » Free Festival

Free Festival 2017: festivaltijden en tickets

b2f2818c33814e4693761cf1382d4108.png

Free Festival is een dance evenement dat plaatsvindt op het Almere Strand. Het dancefeest staat bekend om de hardere stijlen die er worden gedraaid zoals hardcore, hardstyle, rawstyle, enzovoorts. Aan het water mag er lekker gestampt worden dus tijdens dit heerlijke zomerfestival. De line-up mag er weer wezen en niet staat een geweldige dag in de weg. Kom meer te weten over Free Festival 2017 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden, line-up en festivaltijden.

Free Festival 2017

Free Festival is een dancefeest voor de liefhebbers van het wat hardere danswerk. Geen softe deuntjes tijdens dit zomerfeest aan het water van Almere Strand. Juist harde muziek zoals hardstyle en hardcore zullen uit de speakers klinken en ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Verdeeld over meerdere podia zullen diverse van de meest bekende DJ's uit deze muziekgenres optreden. De volgende editie van Free Festival vindt plaats op zaterdag 1 juli 2017.

Festivaltijden en line-up

De line-up is momenteel nog niet bekend gemaakt. De festivaltijden van Free Festival 2017 zijn als onderstaand:

  • Aanvang: 12.00 uur
  • Einde: 23.00 uur

Ticketverkoop

Tickets voor Free Festival zullen te koop zijn via de website van het dancefestival. Informatie over de ticketverkoop is momenteel nog niet bekend gemaakt. Wel is al duidelijk dat de ticketprijzen zeer voordelig zullen zijn, want Free Festival rekent lage entreeprijzen.

Bezoeken Free Festival

Free Festival vindt plaats op Almere Strand, wat gelegen is ten zuidwesten van de stad Almere. Vanwege de ligging nabij de snelweg A6 geraak je eenvoudig op het festivalterrein. Er zullen diverse parkeermogelijkheden worden gecreëerd voor de bezoekers.