Kalender » Free Festival 2016

Free Festival 2016 - Atlantisstrand Almere

Het Free Festival in Almere bestaat uit twee afzonderlijke dancefeesten die twee dagen na elkaar plaatsvinden. Op 2 juli 2016 is het tijd voor Free Festival - The Harder Styles en op 3 juli 2016 vindt Free Festival - The Original plaats. Op dag 1 zal je hardere dancemuziek te horen krijgen, terwijl dag 2 in het teken van de gewone dancemuziek staat. Of je nu een dag wilt gaan of allebei, de kaarten voor Free Festival zijn zeer voordelig.

Free Festival - The Harder Styles

De eerste dag van het festival, zaterdag 2 juli 2016, vindt Free Festival - The Harder Styles plaats. Zoals de naam al aangeeft zullen vooral de hardere dancestijlen worden gedraaid. Als je fan bent van hardstyle muziek is de zaterdag van Free Festival de dag voor jou.

Free Festival - The Original

Op dag 2 staat het Free Festival - The Original op het programma. In tegenstelling tot de zaterdag is de dancemuziek die gedraaid wordt wat minder hard en dus toegankelijker voor een breder publiek.

Openingstijden en programma

Het festivalterrein opent op beide dagen om 12.00 uur de deuren voor de bezoekers. Gedurende de twee dagen zullen meerdere bekende DJ's hun kunsten vertonen op het Atlantisstrand. Dit alles uiteraard in een zomerse setting aan het water. De line-up en programmering zijn te vinden op de website van Free Festival.

Ticketverkoop

Het Free Festival is een evenement dat ook voor mensen met een kleinere portemonnee te bezoeken is. Op beide dagen bedraagt de entree namelijk slechts € 10,- per persoon. Kaarten kunnen worden gekocht via de website van Free Festival.

Bezoeken Free Festival

Het Atlantisstrand in Almere is gelegen aan het Bergsmapad en is het eenvoudigst te bereiken via de autosnelweg A6 (afslag S102, Almere Haven). Volg de borden P-Free Festival en parkeer je auto nabij het festivalterrein. Als je met de trein reist kan je naar het treinstation van Almere reizen en van daaruit verder reizen met de bus. Stap uit bij bushalte 't Oor in Almere.

Ook leuk om te bezoeken: