Kalender » Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam: 21 – 23 september 2016

gastvrijrotterdam.jpg

Gastvrij Rotterdam is een horecabeurs die qua grootte de tweede van Nederland is. Het is een horecavakbeurs dus dat betekent dat er vooral horecaprofessionals de beurs bezoeken. In totaal wordt Gastvrij Rotterdam bezocht door maar liefst 10.000 professionals uit de horecawereld. Het is de kans om nieuwe ontwikkelingen te volgen en andere mensen uit de branche te leren kennen. Kom meer te weten over Gastvrij Rotterdam 2016 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, openingstijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Gastvrij Rotterdam 2016

Heb je een eigen horecabedrijf of ben je werkzaam in de horecabranche? Dan is Gastvrij Rotterdam een van de beursevenementen die je niet mag missen. Drie dagen lang is er in Ahoy Rotterdam volop te beleven, ontdekken en netwerken met andere horecaprofessionals. Er zijn zelfs meer dan 125 programmaonderdelen en 270 exposanten tijdens Gastvrij Rotterdam. Kernwoorden zijn gastronomie, bedrijfsvoering, food- en non-food producten, workshops, masterclasses, proeverijen, demonstraties en wedstrijden. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 september 2016.

Voor wie

De beurs richt zich vooral op het midden- en hoog segment. Gastvrij Rotterdam is vooral geschikt voor chefs en souschefs, sommeliers, barista’s, bartenders en eigenaren en managers van bijvoorbeeld brasseries, cafés, lunchrooms, restaurants, snackbars, enzovoorts. Ook inkopers zijn tijdens Gastvrij Rotterdam op de juiste plek. De minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar. Indien er wordt getwijfeld zal er om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Tickets en kaartverkoop

Gastvrij Rotterdam is een horecabeurs voor professionals. Je hebt gratis entree wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen.

Openingstijden

Gastvrij Rotterdam heeft de onderstaande openingstijden:

  • Woensdag 21 september: 11.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 22 september: 11.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 23 september: 11.00 – 18.00 uur

Bezoeken Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats in Ahoy Rotterdam, hiervan is het adres Ahoyweg 10 te Rotterdam. Met het openbaar vervoer kan je reizen naar het gecombineerde bus- en metrostation Zuidplein. Ook met het eigen vervoer is het mogelijk Gastvrij Rotterdam te bezoeken, je kunt namelijk tegen betaling parkeren op het parkeerterrein rondom het complex. Ook zijn er diverse parkeergarages in de omgeving.