Kalender » Guus Meeuwis

Guus Meeuwis in Philips Stadion: 8, 9, 10, 11 juni 2017

Guusmeeuwis-grootsmeteenzachteg2010-front-1.jpg

Een kolkend voetbalstadion gevuld met de klanken van enkele van de grootste Nederlandstalige hits van de laatste jaren? Ieder jaar in juni treedt Guus Meeuwis weer op in het Philips Stadion te Eindhoven en hebben tienduizenden bezoekers de tijd van hun leven. Bezoek ook eens de concerten van Guus Meeuwis, beter bekend als de concertreeks Groots met een Zachte G 2017.

Groots met een Zachte G

De concerten die Guus Meeuwis geeft in het Philips Stadion worden georganiseerd onder de noemer "Groots met een Zachte G", een knipoog naar de Brabantse afkomst van de muzikant. Tijdens de concerten van Guus Meeuwis passeren alle tophits de revue en traditiegetrouw treden ieder jaar weer diverse gastacts op. De concerten Groots met een Zachte G vinden plaats op 8, 9, 10 en 11 juni 2017. Waarschijnlijk volgen nog extra concerten.

Tickets en kaarten

De concerten van Guus Meeuwis zijn per avond te bezoeken door tienduizenden belangstellenden. Voor het concert zijn toegangstickets nodig. Je kunt kaarten kopen via de website van Guus Meeuwis. Verder zijn er tickets te koop via diverse geselecteerde verkoopadressen en online via online ticketbureaus. De kosten liggen tussen € 49,- en € 64,- per ticket.

guus.jpg

Locatie en adres

Het Philips Stadion waar de Groots met een Zachte G concerten worden gegeven is in het centrum van Eindhoven gelegen. Vanwege de ligging in het stadscentrum van één van de grootste steden van Nederland is het een absolute aanrader om met de trein het concert te bezoeken. Op circa tien minuten lopen zijn de treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan gelegen. Autoreizigers hebben de keuze uit diverse parkeergarages in het centrum van de stad, waarvan vooral P1-parking Mathildelaan gunstig is gelegen. Houd voor- en achteraf de optredens van Guus Meeuwis rekening met enorme verkeersdrukte op de invals- en uitvalswegen van Eindhoven. Eventueel kan er worden gekozen voor een hotelovernachting na het bezoek aan het concert:

Openingstijden

Het Philips Stadion opent iedere dag circa 2 uur voor de start van het concert de deuren. Vooraf kunnen bezoekers alvast in de sfeer komen op het "Plein van de Hemelse Voorpret" aan de stadskant van het Philips Stadion. Je hoeft je dus geen moment te vervelen, een concertbezoek aan Guus Meeuwis is een echt dagje uit. Zelfs mensen zonder kaartje mogen gewoon op het Plein van de Hemelse Voorpret komen.