Kalender » Handwerkbeurs Zwolle

Handwerkbeurs 2017 – IJsselhallen Zwolle

handwerkbeurs_ijsselhallen_6-2.jpg

Ben je creatief, maak je voorwerpen, kleding of sieraden het liefst zelf of knutsel je graag? Dan is een bezoek aan de Handwerkbeurs in Zwolle zeker de moeite waard. Handwerkbeurs Zwolle is het grootste evenement voor doe-het-zelf creatievelingen in Nederland. Onderstaand is alle informatie over de Handwerkbeurs 2017 in Zwolle samengevat, waaronder de openingstijden, locatie en adres, tickets en kaartverkoop, programma en de bereikbaarheid met de auto en trein.

Handwerkbeurs 2017

De Handwerkbeurs in Zwolle is de beurs voor doe-het-zelvers en dan vooral de creatievelingen. Borduren, haken, breien, knutselen, werken met vilt, het maken van sieraden, zelf kleding maken en ga zo maar door; je vindt het op de Handwerkbeurs. Maar ook wanneer je bijzondere materialen of een nieuw naaimachine zoekt is de Handwerkbeurs een goede optie. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops of demonstraties bijwonen. En dan zijn er natuurlijk nog de tentoonstellingen die ideaal zijn wanneer je inspiratie wilt opdoen. Tijdens de Handwerkbeurs Zwolle zullen er ook diverse speciale geheime gasten aanwezig zijn. Er zullen honderden exposanten uit het hele land (en buitenland) aanwezig zijn om de bezoeker alles te tonen op het gebied van handwerk, creativiteit, enzovoorts. De eerstvolgende editie van Handwerkbeurs Zwolle vindt plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari 2017. Behalve in Zwolle vindt er in de maand oktober ook een Handwerkbeurs in Rijswijk plaats.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor de Handwerkbeurs zijn te koop aan de dagkassa in De IJsselhallen, bij de winkels van Primera of online via de website van het evenement. Kaarten voor de Handwerkbeurs in Zwolle kosten via de dagkassa € 9,- per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.  Je krijgt € 1,- korting wanneer je het ticket al vooraf online koopt.

Openingstijden

Het vierdaagse evenement Handwerkbeurs heeft de volgende openingstijden. Overigens gaan het restaurant en de kassa een half uur eerder open zodat bezoekers alvast kaarten kunnen kopen en bijvoorbeeld een bakje koffie kunnen drinken:

  • Donderdag 9 februari: 10.00 – 17.00
  • Vrijdag 10 februari: 10.00 – 17.00
  • Zaterdag 11 februari: 10.00 – 17.00
  • Zondag 12 februari: 10.00 – 16.00

Bezoeken Handwerkbeurs Zwolle

De Handwerkbeurs vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres van deze locatie is de Rieteweg 12. De IJsselhallen liggen niet ver van de autosnelweg A28 en zijn eenvoudig bereikbaar via afslag 18 (Zwolle-Zuid) of 19 (Zwolle-Centrum) bereikbaar. Met behulp van borden langs de weg geraak je eenvoudig bij de IJsselhallen.  Het complex is voorzien van drieduizend parkeerplaatsen, dus je auto parkeren is geen probleem. Een goed alternatief is reizen met de trein, de Handwerkbeurs is namelijk op loopafstand van treinstation Zwolle Centraal gelegen. Ook kan er een hotelkamer worden geboekt in de sfeervolle stad Zwolle: