Kalender » Healthy Fest 2016

Healthy Fest 2016: programma en tickets

healthyfest.png

Het meest sportieve festival van Nederland is Healthy Fest. Een heel weekend lang draait het tijdens Healthy Fest om sport, ontspanning en gezelligheid. Het festival vindt plaats op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Healthy Fest heeft een programma boordevol leuke activiteiten en vormt een boost voor je geest, lichaam en sociale welzijn. Kom meer te weten over Healthy Fest 2016 waaronder programma en activiteiten, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Healthy Fest 2016

Nederland heeft een boordevolle festivalagenda, maar een van de meest bijzondere festivals is toch wel Healthy Fest. Het programma en de locatie zijn namelijk uniek en geheel van deze tijd. Als bezoeker van Healthy Fest draait het namelijk niet alleen om de gezelligheid en muziek, maar vooral om sport en lichaam. Ook gezond eten is een belangrijk onderdeel van het evenement. Om ook de gezellige kant van het festival te onderstrepen zijn er op Healthy Fest ook muzikale optredens, kan je lekker dansen, enzovoorts. Als bezoeker verblijf je het hele weekend in een heerlijke cottage van Center Parcs. Healthy Fest vindt plaats in het weekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni 2016.

Programma en Activiteiten

Het programma van Healthy Fest is met recht zeer uitgebreid te noemen. Gedurende drie dagen geniet je van work-outs, ga je uitdagingen aan, train je met health coaches en professional trainers, volg je workshops en lezingen, volg je yogasessies, enzovoorts. Niets moet en alles mag, alle onderdelen zijn vrijblijvend. Je kunt jezelf vooraf inschrijven voor de verschillende programma onderdelen. Als bezoeker ontvang je enkele weken voor Healthy Fest een e-mail met daarin informatie over het inschrijven voor de verschillende programma onderdelen.

Overnachten Center Parcs de Eemhof

Je verblijft in een van de cottages op Center Parcs de Eemhof. Inchecken is mogelijk vanaf vrijdag 3 juni 13.00 uur. Op maandagochtend moet je zijn uitgecheckt voor 10.00 uur ’s morgens.

Tickets en kaartverkoop

Healthy Fest is niet voor één dag te bezoeken, er zijn alleen maar weekendtickets inclusief overnachting. Toegang tot Healthy Fest heb je al voor € 199,- per persoon, waarbij dus drie overnachtingen en de programmering van het festival zijn inbegrepen. Enkele activiteiten kosten extra geld, evenals consumpties die niet bij de prijs zijn inbegrepen. Het is overigens gewoon toegestaan om zelf eten mee te nemen voor in de cottage. Het is mogelijk om je cottage te upgraden naar een luxer exemplaar. Zo kost een premium cottage € 215,- per persoon, een premium appartement of VIP Cottage € 229,- en een Waterfront Suite € 249,- per persoon.

Bezoeken Healthy Fest

Healthy Fest vindt plaats in Center Parcs de Eemhof, gelegen aan het adres Slingerweg 1 te Zeewolde. Parkeren is mogelijk op de algemene parking aan het begin van het park, het park zelf is namelijk autovrij (op het in- en uitladen na). Met het openbaar vervoer geraak je bij Center Parcs de Eemhof vanaf de treinstations Almere Centrum en Amersfoort Vathorst door met de bus te gaan.