Kalender » HISWA te water

HISWA te water 2016 - NDSM Werf

hiswa-amsterdam-boat-show-2014-evenement-am-1p-event18522c-0.jpg

Denk je erover na om een boot te kopen of ben je geïnteresseerd in alles wat met water te maken heeft? De plek waar je moet zijn is HISWA te water waar je alles te weten komt over de allernieuwste modellen. HISWA te water vindt plaats op het NDSM werf in Amsterdam-Noord. Onderstaand volgt alle informatie over HISWA te water zoals datum, adres, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

HISWA te water 2016

Meer dan tweehonderd exposanten en toeleveranciers van maritieme producten staan voor je klaar tijdens HISWA te water. De exposanten komen uit binnen- en buitenland waardoor HISWA te water binnen Europa een van de meest aansprekende maritieme evenementen is. Of je nu je eerste stappen zet in de waterwereld of al meer ervaren bent, voor beide groepen is er meer dan voldoende te beleven. Er zijn grote en kleine boten, aluminium en polyester boten, enzovoorts. Er zijn zelfs wereldprimeurs te aanschouwen tijdens de eerstvolgende editie van dinsdag 30 september tot en met zondag 4 september 2016.

Dagje uit

HISWA te water is ook een echt dagje uit, er vinden diverse leuke watersport gerelateerde activiteiten plaats op en rond het water. Denk aan zeillessen, surfen, presentaties, wedstrijden, proefvaren, etcetera. Ook kinderen zullen er een geweldige dag beleven. Tenslotte hoef je ook niet bang te zijn om honger te krijgen, er zijn voldoende culinaire hoogstandjes aanwezig.

Openingstijden

Iedere dag hanteert HISWA te water dezelfde openingstijden, namelijk van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Toegangstickets

Een regulier entreebewijs kost € 18,50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar hoeven geen entree te betalen, terwijl kinderen van vier jaar of ouder een gereduceerd tarief van € 8,- betalen. Als je met het gezin gaat is het interessant om een familiekaart voor twee volwassenen en twee kinderen te kopen ter waarde van € 45,-. Voor groepen geldt tien halen, negen betalen.

Korting voorverkoop

Wie tijdens de online voorverkoop al zijn of haar kaarten koopt betaalt ook een gereduceerd tarief. Volwassenen betalen in de voorverkoop namelijk € 15,- per kaartje, kinderen vanaf vier jaar betalen € 6,50 en een familiekaart kost € 39,- exclusief servicekosten.

Bezoeken HISWA te water

Het karakteristieke NDSM-werf in Amsterdam-Noord is de plek waar HISWA te water wordt georganiseerd. Treinreizigers komen alvast in de maritieme stemming doordat ze met een veerpont het IJ oversteken wat Amsterdam Centraal en het NDSM-werf van elkaar scheidt. Autobezoekers kunnen parkeren op P3 ter plaatse van het festivalterrein. De parkeerkosten bedragen € 8,- per voertuig.

HISWA Amsterdam Boat Show

Er zijn ieder jaar twee interessante beursevenementen die de naam HISWA dragen. In maart van het jaar staat namelijk de watersport- en botenbeurs HISWA Amsterdam Boat Show op het programma welke in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd.