Kalender » Horeca Expo

Horeca Expo 2017: tickets en openingsuren

HorecaExpo.png

Informatie over de editie van 2017 volgt binnenkort.

Ben je werkzaam in de horeca en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van horeca en grootkeukens? Tijdens de Horeca Expo in Gent krijg je een programma op maat waarmee je weer tal van goede ideeën en connecties opdoet om verder te groeien. De laatste trends passeren de revue en je gaat als een wijzer persoon weer naar huis. Kom meer te weten over Horeca Expo in Gent waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, openingsuren, programma, bereikbaarheid en hotels.

Horeca Expo

België heeft een rijke horecatraditie met bourgondische inslag. Tijdens de Horeca Expo in Gent komt de horecawereld samen in Flanders Expo om zich te laven aan de nieuwste producten, innovaties en diensten. In totaal bezoeken meer dan 50.000 professionele vakbezoekers de horecabeurs. Een groot deel hiervan is eigenaar of directielid van een horecagelegenheid waardoor de Expo ook een prima gelegenheid is om te netwerken. Op Horeca Expo vinden ze ongeveer 650 professionele exposanten en tevens is het mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden, seminars, workshops en masterclasses. Horeca Expo vindt plaats van zondag 20 tot en met donderdag 24 november 2016.

Tickets en kaartverkoop

De Horeca Expo is enkel toegankelijk voor vakpubliek. Als je beschikt over een uitnodiging dan is registratie vooraf verplicht. Wanneer er niet vooraf wordt geregistreerd moet er aan de deur € 10,- extra worden afgerekend. Wanneer je vakbezoeker bent maar geen uitnodiging heeft ontvangen kan er een ticket worden gekocht aan de kassa voor € 50,-. Laatstejaars studenten van hotelscholen zijn slecht op één dag welkom  op Horeca Expo en kopen een ticket voor € 10,-.

Openingsuren

De openingsuren van de Horeca Expo in Gent zijn als volgt:

  • Zondag 20 november: 10.30 – 19.00 uur
  • Maandag 21 november: 10.30 – 19.00 uur
  • Dinsdag 22 november: 10.30 – 19.00 uur
  • Woensdag 23 november: 10.30 – 19.00 uur
  • Donderdag 24 november: 10.30 – 17.00 uur

Bezoeken Horeca Expo

Het evenement wordt georganiseerd gedurende vijf dagen in Flanders Expo, het adres is Maaltekouter 1 te Gent. De organisatie adviseert bezoekers te reizen met het openbaar vervoer. Door uit te stappen op treinstation Gent-Sint-Pieters kom je via tramlijn 1 eenvoudig bij Flanders Expo. Wie met de auto komt kan parkeren bij het beurscomplex op parking 6 of 7 tegen een parkeertarief van € 5,-. Als je Horeca Expo meerdere dagen achtereen bezoekt of wanneer je een exposant bent is het boeken van een hotelkamer in het prachtige Gent ook een prima optie: