Kalender » Huntenpop

Huntenpop 2016 - Dru Park Ulft

huntenpop-24-08-2013-blof-008-door-monica-duffels.jpg

De Achterhoek en meer specifiek de gemeente Ulft herbergen eenmaal per jaar een muziekfestival dat meer dan de moeite waard is. Huntenpop is een popfestival dat plaatsvindt op het Dru Park. De benaming Huntenpop is afkomstig van het buurtschap Veldhunten waar Huntenpop vroeger plaatsvond. Alle muziekstijlen passeren de revue tijdens het muziekfestival dat twee dagen duurt. Onderstaand kom je onder andere te weten hoe je tickets kunt kopen.

Huntenpop 2016

Op Huntenpop ben je op je plaats wanneer je een brede muzieksmaak hebt. Onder andere popmuziek maar ook rock, dance en hip hop hebben een prominente plaats op de agenda. Elke editie weer staan er diverse aansprekende namen op het affiche. Huntenpop geeft echter ook talentvolle muzikanten en artiesten de kans om zich te presenteren aan het publiek. De volgende editie van Huntenpop vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus 2016.

Tickets kopen

Op de website van Huntenpop is een ticketshop te vinden waar je je in de online voorverkoop kaarten kunt kopen. Een ticket voor de vrijdag kost € 15,-. Voor de zaterdag betaal je € 35,-. Een campingticket verkrijg je voor € 22,50. Om geen seconde te missen koop je een combiticket (2 dagen festival en campingkaart) voor € 57,50 per persoon of € 62,50 (camping XL). Kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht, maar aan de deur zijn de kaarten wel 10 - 20% duurder. Overigens mogen kinderen tot 12 gratis naar binnen, uiteraard alleen onder begeleiding van een volwassene. Kortingskaarten zijn verkrijgbaar voor de vroege boekers, oftewel earlybirds.

Openingstijden

Huntenpop duurt twee dagen. De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag opent het terrein om 18 uur, het programma start om 19.35 uur
  • Zaterdag opent het terrein om 12 uur, het programma start om 13 uur

Line-up

De artiesten die op het programma staan van Huntenpop en de bijbehorende line-up kan je teruglezen op de website van het evenement.

Bezoeken Huntenpop

Met het openbaar vervoer kan worden gekozen voor treinstation Doetinchem, waarvandaan taxi's pendellen naar Dru Park. Het festivalterrein Dru Park ligt aan de Ulftseweg 128 te Silvolde, hier is ook een parkeerterrein en de halte voor de pendeltaxi's. Wie met de auto naar Huntenpop komt kan dus best navigeren op dit adres. Parkeren kost overigens € 2,-.