Kalender » Idols

Idols 2016: audities en uitzendingen

idols.jpg

De moeder aller talentenshows komt weer terug op de Nederlandse televisie. In het voorjaar van 2016 zal het befaamd programma Idols weer te zien zijn. Het is de eer aan RTL5 om Idols uit te gaan zenden. Kom alles te weten over het nieuwe seizoen van Idols zoals de audities, uitzendtijden, juryleden, tickets en kaartverkoop en hoe je jezelf inschrijft voor deelname.

Idols

Er hebben al vele talentenjachten de revue gepasseerd op televisie, maar het moederprogramma is natuurlijk Idols. Het programma was aan het begin van deze eeuw ongekend populair en heeft meerdere bekende artiesten voortgebracht in Nederland. Ook in tientallen andere landen was Idols een doorslaand succes. Bij Idols krijgen zangtalenten de kans om zich te presenteren aan de jury en het publiek en zodoende beroemd te worden. Oud winnaars van Idols zijn Jamai Loman, Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof.

Uitzendingen 2016

Na enkele jaren van afwezigheid is bekend gemaakt dat Idols weer terugkomt in 2016. De show gaat van start op woensdag 23 maart 2016. Ook is bekend gemaakt dat het RTL5 zal zijn dat de talentenjacht zal gaan uitzenden. De verwachtingen zijn dat Idols wederom een groot publiek zal gaan boeien.

Juryleden en presentatie

Wie kent er niet de oude juryleden uit de eerdere seizoenen van Idols. Onder andere HenkJan Smits en Jerney Kaagman boeiden iedere week met hun soms harde commentaren. In 2016 zal de jury een andere invulling krijgen en nemen Jamai Loman, Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk plaats in de jury. De presentatie van de shows in 2016 zal in handen liggen van Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai.

Deelname en inschrijven

Heb je zangtalent of ken je iemand met een gouden keeltje? Misschien is deelname aan Idols dan wel een goed idee. Inschrijven is mogelijk via de website van RTL. Qua leeftijd geldt de restrictie dat je tussen de 14 en 28 jaar oud moet zijn.

Tickets en kaartverkoop

Bij de liveshows is het mogelijk om deel te nemen in het publiek. RTL zal te zijner tijd tickets verkopen voor de liveshows, waardoor je dus een geweldige kans hebt om de opnames bij te wonen van een dergelijke grote televisieproductie.