Kalender » Indoor Brabant

Indoor Brabant: 9 – 12 maart 2017

indoorbrabant.jpg

Liefhebbers van de Paardensport kunnen van 9 tot en met 12 maart terecht in de Brabanthallen in Den Bosch wanneer Indoor Brabant plaatsvindt. Tijdens Indoor Brabant vinden vele spring- en dressuurwedstrijden plaats en kunnen de ruiters grote prijzen winnen. Wie Indoor Brabant wil bezoeken zal een ticket moeten kopen. Kom alles te weten over het evenement Indoor Brabant en de mogelijkheden dit topevenement op het gebied van de paardensport te bezoeken.

Indoor Brabant 2017

Nederland kent een zeer rijke geschiedenis als het aankomt op paardensport. Wie herinnert zich niet de vele gouden medailles die springruiters en dressuurruiters ooit behaalden op bijvoorbeeld de Olympische Spelen. Het epicentrum van de Nederlandse paardensport is op 9, 10, 11 en 12 maart 2017 weer in de Brabanthallen in Den Bosch. Springwedstrijden en dressuurwedstrijden is wat de klok slaat tijdens Indoor Brabant. En niet zomaar wedstrijden, het zijn (inter)nationale topwedstrijden die verschillende van de beste ruiters naar Den Bosch doen komen.

Programma Indoor Brabant

Tijdens Indoor Brabant is een zeer divers programma samengesteld. Het openingsprogramma en het sluitingsprogramma vangen aan om:

  • 9 maart: openingsprogramma 13.00, sluitingsprogramma 21.00
  • 10 maart: openingsprogramma 9.00, sluitingsprogramma 21.30
  • 11 maart: openingsprogramma 10.30, sluitingsprogramma 21.30
  • 12 maart: openingsprogramma 9.00, sluitingsprogramma 15.00

Tickets en kaarten

Om Indoor Brabant te bezoeken heb je een entreebewijs nodig. Tickets zijn onder andere te koop via de website van Indoor Brabant. Kinderen ontvangen een korting op de entreeprijs. Wanneer je Indoor Brabant meerdere dagen wilt bezoeken is het mogelijk een passe partout te kopen.  Indoor Brabant is ook een prachtig evenement om zakelijk te bezoeken. Kies bijvoorbeeld voor een statafel, business seats, de hospitality unit, een loge of een skybox.

Bezoeken Brabanthallen

Indoor Brabant vindt plaats in de Brabanthallen waarvan het adres Diezekade 2 is. De Brabanthallen beschikken over maar liefst 4.000 parkeerplaatsen, een parkeerkaart kost € 8,- per dag. Als je met het openbaar vervoer reist naar Indoor Brabant is het NS-treinstation Den Bosch geschikt om uit te stappen. Je loopt vanaf dit station in ongeveer een kwartier naar de Brabanthallen. Eventueel kan je dit traject ook per bus afleggen.