Kalender » Into the Grave 2016

Into the Grave 2016: tickets en festivaltijden

into_the_grave.jpg

Into the Grave is een tweedaags metalfestival dat plaatsvindt in de Friese stad Leeuwarden. Meerdere internationale metalacts zullen de binnenstad in vuur en vlam zetten met knalharde rockmuziek. Als je metalfan bent mag je niet ontbreken in het publiek van Into the Grave. Kom alles te weten over Into the Grave 2016 waaronder tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, overnachten en bereikbaarheid.

Into the Grave 2016

Als je fan bent van metalmuziek dan is Into the Grave een muziekfestival dat je niet mag missen. Enkele van de grootste en bekendste metalbands zullen optreden gedurende het twee dagen durende evenement. Behalve twee dagen vol scheurende gitaren is er ook een leuke metalmarkt. Hier koop je uiteraard allerlei leuke metalspullen zoals bandshirts, merchandising, cd’s en vinyl, enzovoorts. De volgende editie van Into the Grave staat gepland op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus 2016.

Tickets en kaartverkoop

Voor Into the Grave zijn dagtickets en combitickets te koop via onder andere de website van het muziekfestival. Op vrijdag 12 augustus kost een dagticket € 35,- en op zaterdag 13 augustus € 15,- per persoon. Een combiticket voor twee dagen Into the Grave kost € 45,- per persoon.

Festivaltijden en line-up

De exacte line-up en festivaltijden van Into the Grave zijn vermeld op de website van Into the Grave.

Overnachten

Het is mogelijk om te overnachten op een festivalcamping waardoor je niks hoeft te missen van twee dagen Into the Grave. De festivalcamping opent op vrijdagmiddag om 12.00 uur en sluit zondag om 14.00 uur. De campingtickets zijn te koop voor € 10,-, om te overnachten met een camper of caravan betaal je € 50,-. Als je liever overnacht in een hotelkamer hoef je ook niet te wanhopen, er zijn meerdere hotels in de omgeving:

Bezoeken Into the Grave

Het metalfestival Into the Grave speelt zich af op het Oldehoofsterkerkhof, een groot plein in het centrum van Leeuwarden. Gezien de ligging is het reizen per trein een aanrader, je loopt eenvoudig van het treinstation van Leeuwarden naar de festivallocatie. Ook met de auto kan je op Into the Grave geraken. Parkeer bijvoorbeeld onder het plein in de Oldehoofsterkerkhof parkeergarage, aan het Hoeksterend of het Zaailand.