Kalender » Jumping Indoor Maastricht

Jumping Indoor Maastricht: 11 - 13 november 2016

jumpingindoor.jpg

Tijdens Jumping Indoor Maastricht kunnen bezoekers genieten van paardensport in optima forma. Gedurende drie dagen is er in MECC Maastricht namelijk paardensport op zeer hoog niveau te bewonderen. Om Jumping Indoor te kunnen bezoeken kan je tickets kopen. Kom alles te weten over Jumping Indoor Maastricht zoals het programma, ticket en kaartverkoop, bereikbaarheid, enzovoorts.

Jumping Indoor Maastricht 2016

Nederland heeft een rijke traditie als het aankomt op de paardensport. Elk jaar weer worden er verschillende internationaal hoog aangeschreven georganiseerd in ons land, denk aan de Military in Boekelo, Indoor Brabant, enzovoorts. Ook in Maastricht staat er ieder jaar een toonaangevend paardensportevenement op de agenda, namelijk Jumping Indoor Maastricht. Zoals de naam al aangeeft bestaat het driedaagse evenement uit springwedstrijden. Maar er is nog veel meer zoals dressuurwedstrijden, steeple chase, shows, enzovoorts. Jumping Indoor Maastricht vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november 2016.

Programma

Het programma zit drie dagen boordevol de mooiste paardensport . Op vrijdagochtend is er internationaal dressuur, in de middag springen. En dan volgt ’s avonds nog meer springen en een spectaculaire show. Zaterdag begint de dag weer met dressuur, in de middag is er dan zowel dressuur, springen en een show en in de avond nog meer springen. Op de afsluitende dag is er ’s morgens het pony springen en de shetland steeple chase. In de middag volgt tenslotte nog een springwedstrijd. Op de slotdag is het ook tijd voor de Grote Prijs van Maastricht, een internationale springwedstrijd (met barrage).

Kaartverkoop

Kaarten voor Jumping Indoor Maastricht zijn verkrijgbaar via de website van het evenement en Eventim. Gekozen kan worden voor dagkaarten, ochtend/middagkaarten, avondkaarten en passe partouts die de bezoeker recht geven op entree voor meerdere dagen of dagdelen. De kaarten kunnen worden gekocht via de website van Jumping Maastricht.

Bezoeken Jumping Indoor Maastricht

Jumping Indoor Maastricht wordt georganiseerd in het de grote evenementenhal MECC in Maastricht. Het adres van de MECC is Forum 100, je kunt je navigatiesysteem op dit adres instellen. Het complex beschikt over meerdere parkeergarages en – terreinen, de parkeerkosten bedragen twaalf euro per dag. Aangezien naast de hal het treinstation Maastricht Randwyck ligt is ook de trein een handig vervoersmiddel.