Kalender » Kermis Arnhem

Voorjaarskermis Arnhem en Kermis Presikhaaf 2016

kermisarnhem.jpg

In het voorjaar en najaar worden er in Arnhem weer kermissen georganiseerd. Dat betekent weer volop vermaak voor jong en oud. Tientallen attracties, entertainment en lekkere eettentjes zorgen voor een geweldig dagje uit met het hele gezin. Op Kermis Arnhem ervaar je weer de nostalgische kermissferen van vroeger. Kom alles te weten over de Arnhemse kermis, de openingstijden, ritprijzen, programma en bereikbaarheid.

Voorjaarskermis Arnhem

Arnhem kent twee periodes met kermis. De kermis in het voorjaar heet ook wel de Voorjaarskermis en is in 2016 van vrijdag 27 mei tot en met zondag 5 juni 2016. Voorjaarskermis Arnhem vindt plaats op het terrein van de Rijnhal. 

Kermis Presikhaaf Arnhem

In het najaar is het vervolgens tijd voor Kermis Arnhem Presikhaaf, welke wordt georganiseerd van woensdag 12 tot en met zondag 16 oktober 2016. Kermis Presikhaaf begint op de meeste dagen om 13.00 uur ’s middags en sluit om 23.00 uur. In het weekend sluit de kermis pas om 24.00 uur. De tijden dat de horecagelegenheden zijn geopend wijken af van de tijden dat de attracties zijn geopend.

Attracties

Er zal de bezoekers een divers aanbod aan kermisattracties worden voorgeschoteld. Er zijn bijvoorbeeld attracties voor snelheidsduivels, kinderattracties, nostalgische kermisattracties, grijpkasten, enzovoorts. En natuurlijk wordt er ook voor de innerlijke mens gezorgd dankzij terrasjes en vele eettentjes waar je allerhande lekkernijen kunt kopen.

Ritprijzen

De exacte ritprijzen zijn vooraf niet bekend aangezien iedere attractie haar eigen prijzen mag rekenen. In de regel zijn de kinderattracties het voordeligst, terwijl de grotere attracties wat duurder zijn.

Bezoeken Kermis Arnhem

De Voorjaarskermis bij de Rijnhal in Arnhem is het eenvoudigst te bereiken met de auto. De Rijnhal is op een gunstige locatie gelegen bij de kruising van de wegen A325, N325 en N225. Ook is er de bushalte Rijnhal bij het complex gelegen. Kermis Arnhem Presikhaaf vindt plaats op het Kramersgildeplein wat naast het winkelcentrum Presikhaaf is gelegen. Het kermisterrein is niet heel ver van het NS treinstation Arnhem Presikhaaf gelegen, treinreizigers kunnen dus prima te voet de kermis bezoeken. Ook parkeren is geen probleem aangezien er diverse parkeerterreinen en –garages nabij het winkelcentrum zijn te vinden.

Kermis sfeer