Kalender » Kermis Best 2016

Kermis Best: 1 – 5 juli 2016

kermisbest.jpg

In de Brabantse gemeente Best vindt ieder jaar een kermis plaats. Op zich niet zo bijzonder, er vinden honderden kermissen plaats per jaar in Nederland. De kermis in Best is echter één van de best bezochte kermissen vanwege de lage entreeprijzen voor de attracties. Tevens is de kermis groot van stuk en zijn er vele topattracties aanwezig. Een bezoek aan de kermis is uiteraard gratis, de volgende editie van de Bestse kermis is van 1 tot en met 5 juli 2016.

Kermis Best 2016

De grootste en nieuwste topattracties zullen weer aanwezig zijn op de kermis van Best die traditioneel in het centrum van de gemeente ten noorden van Eindhoven plaatsvindt. Bezoekers uit de hele regio bezoeken daardoor ieder jaar Best om te genieten van de sfeer op de kermis. Behalve attracties zijn er legio eettentjes en terrassen. Ook zijn er optredens van bekende artiesten, waardoor het bezoeken van de kermis voor het hele gezin een leuk uitje is. Kermis Best vindt plaats van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 juli 2016.

Tickets en entreeprijzen

Een bezoek aan de kermis van Best is uiteraard gratis, alleen voor de attracties zal je tickets moeten kopen. Wat de kermis van Best anders maakt dan andere kermissen zijn de lage attractieprijzen die bezoekers moeten betalen. De gemeente Best heeft ervoor gekozen om lagere kosten voor een standplaats te rekenen wat door de kermisexploitanten wordt doorberekend in lagere attractiekosten. In verschillende locale kranten worden jaarlijks kortingsbonnen gedrukt die je kunt meenemen naar de attractie en waardoor je minder hoeft te betalen voor een ritje.

Openingstijden kermis Best

De kermis in Best is geopend tussen de volgende tijdstippen:

  • Vrijdag 1 juli: 16.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 2 juli: 13.00 - 01.00 uur
  • Zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 juli: 13.00 - 24.00 uur

Bezoeken Bestse kermis

De kermis van Best vindt plaats in het centrum en is daardoor ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Het grote ondergrondse treinstation van Best is op slechts enkele minuten lopen van de kermis gelegen. Een bezoek met de auto is ook mogelijk, maar op sommige momenten kan het lastig zijn een vrije parkeerplaats te vinden nabij het kermisterrein. De gemeente Best heeft meerdere parkeerterreinen ingericht waarvandaan je ook binnen enkele minuten lopen de kermis kunt bereiken.

Kermis compilatie