Kalender » Kermis Uden 2016

Kermis Uden: 15 – 24 juli 2016

kermisuden.jpg

Een van de leukste kermissen van Nederland is ieder jaar in Uden. De Kermis van Uden vindt in 2016 plaats van 15 tot en met 24 juli en duurt dus maar liefst tien dagen. Je treft er tal van topattracties aan, maar voor wie alleen komt om de sfeer te proeven is kermis Uden ook ideaal. Geniet bijvoorbeeld van de terrassen en de vele geluiden en lichten. Op deze pagina tref je alle informatie aan over de Udense kermis.

Kermis Uden 2016

Kermis Uden staat ieder jaar weer garant voor volop spektakel en gezelligheid. Het centrum van Uden staat namelijk van 15 tot en met 24 juli weer in het teken van angstaanjagend snelle attracties, traditionele kermisattracties en optredens van artiesten. De kermis van Uden is leuk voor jong en oud en wordt niet voor niets door duizenden mensen bezocht. Er worden ook enkele themadagen georganiseerd, een voorbeeld is de ladies night met een programma afgestemd op de vrouwelijke bezoeker.

Steeds groter

De kermis van Uden is gestegen tot nummer 2 op de kermisranglijst achter de kermis van Tilburg. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 mensen de kermis van Uden. Qua bezoekersaantallen staat de Tilburgse kermis een straatlengte voor, maar de kermis van Uden scoort vooral sterk op andere punten. Zo is de sfeer ronduit gemoedelijk te noemen. Ook probeert de gemeente Uden optimaal samen te werken met de kermisexploitanten waarbij het belang van de bezoeker voorop staat.

Prijzen

Een bezoek aan de kermis van Uden is helemaal gratis, iedereen kan dus de kermis bezoeken en zich laven aan de gezellige sfeer. Wanneer je een attractie wilt beleven zal je wel een ticket voor de desbetreffende kermisattractie moeten kopen. Houd goed de kermiskrant en lokale kranten in de gaten, ieder jaar weer tref je er verschillende kortingsbonnen aan.

Openingstijden

Het exacte programma van de kermis inclusief optreden, enzovoorts is te raadplegen via de officiële website van de Udense kermis. De openingstijden van de kermis zijn ruim, iedere dag is de kermis open tot maar liefst 01.00 uur 's nachts.

Bezoeken Kermis Uden

De kermis van Uden wordt georganiseerd in het centrum van Uden. De gemeente Uden beschikt zelf niet over een treinstation. Wie met het openbaar vervoer reist kan het best de bus nemen. Uiteraard is de kermis ook met de auto bereikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen ingericht waar je je auto kunt parkeren gedurende je kermisbezoek.

Sfeer