Kalender » Kermis Valkenswaard 2016

Kermis Valkenswaard: 15 – 20 juli 2016

kermisvalkenswaard.jpg

In het zuiden van Nederland heeft bijna iedere gemeente een eigen kermis en ook het gezellige Valkenswaard mag natuurlijk niet ontbreken. In Valkenswaard heeft men zelfs twee kermissen, namelijk de Carnavalskermis en de Zomerkermis. Wie houdt van spannende en leuke attracties, gezelligheid, muzikale optredens en nog veel meer, is op de kermis van Valkenswaard op zijn of haar plek. Kom meer te weten over Kermis Valkenswaard waaronder de datums en openingstijden, locatie en bereikbaarheid, attracties en ritprijzen, programma en optredens.

Kermis Valkenswaard 2016

Het dorp Valkenswaard is sowieso enorm gezellig dankzij de vele horeca en festiviteiten die er door het jaar door plaatsvinden, maar gedurende de zomer is het helemaal feest. Dan is er namelijk kermis in Valkenswaard en dat betekent zes dagen lang een mix tussen spektakel, nostalgie en feest. Kermis Valkenswaard is een evenement voor alle leeftijden en jong en oud geniet van de sfeer. De kermis wordt ieder jaar door tienduizenden mensen bezocht. Er zijn snelle attracties, kinderattracties, nostalgische attracties, horeca, festiviteiten en een vuurwerkshow. De Zomerkermis in Valkenswaard vindt plaats van vrijdag 15 tot en met woensdag 20 augustus 2016. Overigens is de Zomerkermis van Valkenswaard niet de enige kermis die er in de gemeente plaatsvindt. In de winter tijdens carnaval is er bijvoorbeeld Carnavalskermis Valkenswaard.

Openingstijden

In 2016 zijn de openingstijden van de Zomerkermis in Valkenswaard als volgt:

  • Vrijdag 15 juli: 19.00 – 01.00
  • Zaterdag 16 juli: 13.00 – 01.00
  • Zondag 17 juli: 13.00 – 00.30
  • Maandag 18 juli: 13.00 – 00.30
  • Dinsdag 19 juli: 13.00 – 00.30
  • Woensdag 20 juli: 13.00 – 00.30

Attractie- en ritprijzen

Tijdens Kermis Valkenswaard betaal je niet snel teveel voor een ritje in een van de attracties. De prijs voor kinderattracties begint bijvoorbeeld bij € 1,- per ritje. De grotere attracties zijn uiteraard wat duurder, maar ook hier geldt dat er een maximum is gesteld.

Bezoeken Kermis Valkenswaard

De kermis in Valkenswaard vindt plaats in het gebied van de Markt, Kloosterplein en Maastrichterweg. Deze pleinen en straten zijn in het centrum van Valkenswaard gelegen. Kermis Valkenswaard is overigens het best te bereiken met de auto, aangezien er geen treinstation is in het dorp. Wel zijn er busverbindingen met het treinstation van bijvoorbeeld Eindhoven.

Sfeercompilatie