Kalender » Kingsland Festival

Kingsland Festival 2017: tickets en tijden

bf07984639314328bf44d1276a2a1854.png

Kingsland Festival is een dance evenement dat plaatsvindt in maar liefst drie steden, namelijk Amsterdam, Den Bosch en Groningen. In respectievelijk de RAI, Brabanthallen en het Stadspark kan er gedurende een hele dag worden genoten van de betere DJ’s en beats. Uiteraard staat Kingsland Festival in het teken van Koningsdag waardoor het een oranjegetint dancefeest is. Kom meer te weten over Kingsland Festival 2017 inclusief informatie over tickets,  timetable en line-up, locaties en hotels.

Kingsland Festival 2017

Diverse grote namen uit de dancescene zullen op Koningsdag een geweldig feest kleur geven met fijne DJ-sets. Kingsland Festival is natuurlijk oranje gekleurd aangezien het op Koningsdag wordt georganiseerd. Op maar liefst drie locaties in drie verschillende steden in het land worden festivals georganiseerd. De muzieksoort die ten tonele wordt gebracht is dancemuziek. De volgende editie van Kingsland Festival vindt plaats op donderdag 27 april 2017.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Kingsland Festival zijn eind februari te koop via de website van het evenement. Een regulier ticket kost in 2017 waarschijnlijk € 39,50 per persoon. Om Kingsland Festival bij te wonen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Tijden en line-up

Kingsland Festival begint om 12.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Ieder jaar pakt de organisatie uit met een hele rits grote namen uit de dancewereld, uiteraard grotendeels Nederlandse DJ’s.

Locaties

De locaties waar Kingsland Festival wordt georganiseerd bevinden zich in de steden Amsterdam, Den Bosch en Groningen:

  • Amsterdam: RAI Amsterdam (indoor en outdoor)
  • Den Bosch: De Brabanthallen (indoor en outdoor)
  • Groningen: Stadspark (outdoor)

Hotelovernachting

Het is goed mogelijk dat je na afloop van Kingsland Festival niet naar huis meer wilt rijden of nog een lange treinreis wilt maken. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een hotelovernachting in een van de drie steden. Een hotelovernachting geeft je tevens de kans om nog meer toeristische attracties te bezoeken de dag erop. Vergelijk hier hotelkamers in Amsterdam, Den Bosch of Groningen en kies het beste en voordeligste hotel: