Kalender » KLM Werelddeal Weken

KLM Werelddeal Weken: 26 augustus – 13 september 2016

klm-werelddeal-weken1.jpg

Tweemaal per jaar is het mogelijk om je vliegtickets van KLM met grote kortingen te kopen tijdens de KLM Werelddeal Weken. Tijdens deze kortingsweken boek je vliegtickets met tientallen procenten korting waardoor je al snel honderden euro’s bespaard. De eerste periode van de KLM Werelddeal Weken 2016 valt in de maand januari en is daarom ideaal om te benutten met het oog op een vakantie in de zomermaanden. De tweede periode in de maand september. Kom alles te weten over de KLM Werelddeal Weken 2016 zoals de kortingen en aanbiedingen, voorwaarden en bestemmingen.

KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn de actieweken van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, wat de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland is. KLM vliegt in de hele wereld, maar de grootste uitvalsbasis is natuurlijk Schiphol in Nederland. Behalve passagiersvluchten is KLM ook groot in vrachtvervoer en het onderhoud van vliegtuigen, maar de KLM Werelddeal Weken richten zich op de passagiersvluchten.

Datum 2016

Zoals benoemd zijn er tweemaal per jaar KLM Werelddeal Weken, telkens in de maand januari en de maand september. Dit betekent twee volle weken aan enorme kortingen op je vliegtickets. De eerstvolgende editie van de KLM Werelddeal Weken vinden plaats van vrijdag 26 augustus tot en met dinsdag 13 september 2016.

Direct boeken

Ben je benieuwd naar de KLM Wereldeals geworden? Je kunt de aanbiedingen vinden op de website van KLM en direct boeken.

Bestemmingen Werelddeal Weken

Aangezien KLM op bestemmingen in de hele wereld vliegt is de keuze enorm. Vluchten naar meer dan honderd bestemmingen worden in prijs verlaagd. In het zoekformulier geef je eenvoudigweg aan naar welke bestemming je wilt vliegen, welke vertrekdatum en retourdatum je wenst en vervolgens krijg je de prijzen getoond. Ook biedt KLM via bijvoorbeeld banners spectaculaire acties en aanbiedingen aan, je ziet dus bijvoorbeeld een kortingsactie naar New York voor een prachtig gereduceerd tarief. Misschien kom je zo wel op goede ideeën.

Nieuwsbrief en social media

Om niks te missen van de KLM Werelddeal Weken is het mogelijk om je via de website van de KLM Werelddeal Weken in te schrijven voor de nieuwsbrief. Andere opties om op de hoogte te blijven is door het volgen van social media. KLM heeft eigen accounts op Facebook, LinkedIn en Twitter waar wordt gecommuniceerd over de Werelddeal Weken en speciale kortingsacties en aanbiedingen.