Kalender » KreaDoe

KreaDoe: 2 - 6 november 2016

Kreadoe1.jpg

Doe-het-zelvers en creatievelingen zullen zich als een vis in het water voelen tijdens KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. KreaDoe is het evenement voor mensen die houden van creatief bezig zijn, handgemaakte spullen, enzovoorts. Op KreaDoe doe je inspiratie op om zelf weer creatief aan de slag te kunnen. Onderstaand hebben we alle informatie over KreaDoe verzameld. Kom bijvoorbeeld te weten welke datum de beurs plaatsvindt, wat het programma is, hoe je tickets kunt kopen, wat de openingstijden zijn en hoe je de Jaarbeurs het best kunt bereiken.

KreaDoe 2016

Wanneer creatief bezig zijn je passie is moet je eens KreaDoe hebben bezocht. Je ziet er alle laatste trends, de mooiste materialen, nieuwe en handige technieken, workshops en ideeën.  Het programma is bomvol en bevat bijvoorbeeld alles op het gebied van alle home deco, breien, het maken van cupcakes, schilderen, houtbewerking, meubels maken, haken, enzovoorts: alle soorten hobby’s passeren de revue. Je hebt de kans om met driehonderd experts en exposanten in contact te komen die je alles leren over hoe je dingen maakt en creëert en wat je nodig hebt voor je hobby. Ieder jaar weer bezoeken duizenden enthousiaste creatievelingen KreaDoe. KreaDoe vindt plaats van 2 tot en met 6 november 2016.

Openingstijden

KreaDoe duurt vijf dagen en gedurende alle dagen zijn de deuren geopend van 10 uur ’s morgens tot 17 uur ’s middags.

Kaarten kopen

Aan de kassa van de Jaarbeurs betaal je € 12,50 per ticket. Je kunt geld besparen door vooraf online je kaartje te kopen via de website van KreaDoe. Vooraf de start van het evenement betaal je online € 10,- per persoon, tijdens het evenement betaal je online € 11,50 per persoon. Tieners betalen een gereduceerd tarief voor een kaartje, namelijk € 6,-.

Bezoeken KreaDoe

KreaDoe vindt plaats in de bekende beurshal de Jaarbeurs in Utrecht. Vanwege de centrale ligging van Utrecht is de Jaarbeurs vanuit heel Nederland relatief eenvoudig te bereiken. Als je met de trein komt word je op je wenken bediend dankzij het treinstation Utrecht Centraal dat direct bij de Jaarbeurs is gelegen. Ook automobilisten zijn voorzien van alle gemakken dankzij de immens grote parkeerterreinen waar je voor maximaal twaalf euro per dag kunt parkeren (drie euro per uur).