Kalender » KunstRAI Amsterdam

KunstRAI Amsterdam: 1 - 5 juni 2016

kunstrai.jpg

In de Amsterdam RAI wordt eenmaal per jaar de KunstRAI georganiseerd, wat tot de grootste kunstbeurzen van Nederland behoort. Op de KunstRAI zal je geen internationale werken terugzien, het evenement is puur gericht op Nederlandse kunstenaars, exposanten en kunst. Ben je een kunstliefhebber en wil je de KunstRAI eens bezoeken? Kom te weten hoe je kaarten en tickets kunt kopen.

KunstRAI 2016

Zoals ieder jaar staat de KunstRAI weer in het teken van de Nederlandse kunst, exposanten en kunstenaars. De kunstbeurs is gericht op moderne kunst (bijvoorbeeld vormgeving, beeldende kunst en design). Tot de aanwezige exposanten behoren bekende en onbekende kunstenaars. De KunstRAI 2016 wordt georganiseerd van 1 tot en met 5 juni 2016.

Tickets en kortingskaarten

Een bezoek aan de KunstRAI kost € 15,- per persoon (regulier ticket). Een ticket kan zowel online als aan de kassa worden gekocht. Online in de voorverkoop kost een regulier ticket € 12,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gevrijwaard van entreekosten. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar betalen € 10,- per toegangskaart. Senioren en houders van de Museumkaart ontvangen geen korting.

kunst-rai-amsterdam.jpg

Openingstijden

De kunstbeurs KunstRAI Amsterdam duurt vijf dagen. De openingstijden zijn:

  • Woensdag 1 juni: 18 - 22 uur
  • Donderdag 2 juni: 12 - 21 uur
  • Vrijdag 3 juni: 12 - 21 uur
  • Zaterdag 4 juni: 11 - 18 uur
  • Zondag 5 juni: 11 - 18 uur

Adres en locatie

Zoals de naam al aangeeft vindt de KunstRAI plaats in de Amsterdam RAI. Het adres van deze beurshal is Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. Bezoekers dienen entree R te gebruiken, het kunstfestival vindt plaats in hal 7. Het telefoonnummer is 020-6264020, het e-mailadres is info@kunstrai.nl. Parkeren is mogelijk in één van de parkeergarages van de Amsterdam RAI, de kosten bedragen € 17,- per dag. Treinreizigers kunnen uitstappen bij NS-treinstation Amsterdam RAI, , busreizigers en gebruikers van de tram of metro zelfs bijna direct voor de deur van de RAI.