Kalender » Les Ardentes 2016

Les Ardentes 2016 - Parc Astrid Luik

Les-Ardentes-Belmodo2.jpg

Het festival Les Ardentes is een muziekfestival in Wallonië en behoort tot de drukst bezochte festivals van België. Ieder jaar bezoeken bijna 80.000 mensen Les Ardentes. Het festival is vanwege de ligging ook goed bezocht door mensen uit Nederland en Duitsland. Les Ardentes 2016 vindt plaats van 7 tot en met 10 juli 2016. Kom alles te weten over dit topfestival uit België.

Les Ardentes 2016

Op Les Ardentes treden traditiegetrouw circa honderd Belgische en internationale acts op gedurende vier dagen. De muziek op Les Ardentes is niet in één genre te vangen. Van welke muziek je ook fan bent, je vindt het op het Waals festival: house, dance, techno, rock, metal, soul, folk, pop, enzovoorts. Het festivalterrein bestaat uit openluchtpodia en twee binnenpodia. Les Ardentes is een festival dat sterk inzet op kwaliteit, dat merk je terug aan de line-up maar ook aan de faciliteiten. Het heerlijke zomerfestival kan bogen op een prima sfeer aan het water van de Maas.

Ticketverkoop

Omdat Les Ardentes een vierdaags muziekfestival is zijn er qua ticketverkoop een hele resem aan opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dagticket of voor een meerdaags ticket. Een ticket voor een afzonderlijke dag kost € 70,- per persoon. Wil je als heuse VIP een dag naar Les Ardentes? Dan betaal je € 175,- per kaartje. Twee dagen lang Les Ardentes bezoeken kost € 90,- terwijl drie dagen € 120,- kost. Ben je een echt festivaldier en wil je geen seconde missen? Voor € 150,- per persoon heb je recht op vier dagen entree. Vier dagen VIP ben je al voor € 375,- per ticket.

Overnachten

Het is mogelijk om te overnachten op de camping. De kosten voor een kampeerticket kost € 10,-.

Openingstijden en programma

Het programma van Les Ardentes is enorm groot en veelomvattend. De complete line-up, het programma en de openingstijden van dag tot dag raadpleeg je via de website van Les Ardentes.

Bezoeken Les Ardentes

De locatie van Les Ardentes is het Parc Astrid, gelegen in Luik-Conronmeuse. Het adres is Avenue Maurice Denis te Liège. Omdat de stad Luik door vele snelwegen wordt ontsloten kan je het festivalterrein goed per auto bereiken. Volg Halles des Foires of de speciale Les Ardentes bewegwijzering om de locatie te bereiken. Reizigers per trein maken het best gebruik van treinstation Luik-Guillemins vanwaar bussen rijden naar Les Ardentes.