Kalender » Lichtjesavond Delft 2016

Lichtjesavond Delft: 13 december 2016

lichtjesavonddelft.png

De binnenstad van Delft wordt in de maand december omgetoverd in een wintersprookjesland. Een van de hoogtepunten is de Lichtjesavond wanneer er een optimale kerstsfeer heerst. Tijdens Lichtjesavond Delft vinden de hele dag diverse activiteiten plaats. Iedereen kan Lichtjesavond Delft bezoeken. Onderstaand is alle informatie over Lichtjesavond Delft 2016 samengevat zoals de openingstijden, programma en bereikbaarheid.

Lichtjesavond Delft 2016

De binnenstad van Delft wordt hartverwarmend verlicht met ontelbare aantallen lampjes in de aanloop naar Kerstmis. Er zijn kraampjes waar leuke spulletjes en lekkernijen worden verkocht. Bezoekers kunnen genieten van een programma vol met bijvoorbeeld vuurkorven, verlichte grachten en grachtenpanden, enzovoorts. Ook is er zang, muziek en dans om de gezellige sfeer nog extra te onderstrepen. Lichtjesavond Delft vindt plaats op dinsdag 13 december 2016.

Openingstijden

De start van Lichtjesavond Delft is om 16.00 uur ’s middags. Het evenement is weer afgelopen rond 22.00 uur.

Kersthoppen in Delft

Overdag zijn de winkels in Delft gewoon open. Een bezoek aan de Lichtjesavond is daarom ook prima te combineren met een dagje kerstshoppen vooraf. Delft is een grote stad en daardoor een zeer veelzijdig winkelaanbod. Natuurlijk zijn diverse grote winkelketens aanwezig, maar in de historische en gezellige binnenstad vind je ook tal van leuke, kleine boetiekjes. En ook in de kerstkraampjes is er voldoende leuks te shoppen.

Entreegeld

Lichtjesavond Delft is gewoon gratis te bezoeken. De kerstsfeer is voor iedereen en daarom wordt er ook geen entree geheven.

Bezoeken Lichtjesavond Delft

De stad Delft ligt tussen de steden Den Haag en Rotterdam, één van de meest verstedelijkte gebieden van Nederland. Bezoekers kunnen met de trein prima in het centrum van de stad geraken, bijvoorbeeld door uit te stappen op de treinstations Delft Centraal of Delft Prinsenhof. Als je liever met de auto naar de Lichtjesavond komt kan er geparkeerd worden in een van de parkeergarages. Er zijn parkeergarages aan de Phoenixstraat 29, Naghelstraat 1 en Zuidwal 1. Ook kan er geparkeerd worden op de terreinen van de Paardenmarkt, Voorstraat en Gasthuisplaats. Delft is gelegen aan bekende snelwegen als de A4 en de A13. Als je een hotelkamer boekt in Delft hoef je je over het vervoer geen zorgen meer te maken en kan je meerdere dagen van de stad genieten: