Kalender » Love & Marriage Beurs

Love & Marriage Beurs: datum, locaties en tickets

lovemarriage.jpg

Ga je trouwen of overweeg je om te gaan trouwen? De plek waar je inspiratie en ideeën opdoet is de Love & Marriage Beurs. De Love & Marriage Beurs is de bekendste en grootste trouwbeurs van Nederland en vindt plaats op meerdere locaties in het hele land. Wil je ook alles weten over trouwen, bruiloften, jurken, enzovoorts? Bezoek dan de Love & Marriage Beurs en kom hier alles te weten over de locaties, datums 2016 en 2017, programma, openingstijden en kaartverkoop.

Love & Marriage Beurs

Je bruiloft is één van de mooiste en belangrijkste dagen van je leven. Een vlekkeloze bruiloft vergt flinke voorbereidingen in de aanloop ernaartoe. Het handvat dat je helpt bij het organiseren van de perfecte trouwerij is de Love & Marriage Beurs. Op de beurs doe je namelijk volop inspiratie en ideeen op, heb je kans om in contact te komen met tal van leveranciers, ontvang je kortingen, zie je de laatste trends en kan je workshops en optredens bijwonen. Zo krijg je bijvoorbeeld ook toegang tot de Nationale WeddingShow. Kortom, een bomvol programma waar je zeker wat aan hebt tijdens je bruiloft.

Datum en locaties 2016 en 2017

De Love & Marriage Beurs is een evenement dat door het hele land plaatsvindt op verschillende locaties en datums. De locaties waar Love & Marriage plaatsvindt zijn telkens bekende en grootse evenementenlocaties waar voldoende ruimte is voor de exposanten en bezoekers. Omdat telkens grote locaties worden aangedaan is de bereikbaarheid qua parkeren en openbaar vervoer goed geregeld. Een overzicht van alle locaties en de bijbehorende datums vind je op deze pagina.

Openingstijden

De Love & Marriage Beurs vindt iedere editie plaats op zaterdag en zondag. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden kunnen in sommige gevallen afwijken. Onderdeel van de Love & Marriage Beurs is de Nationale Weddingshow. Deel 1 vindt dagelijks plaats om 11.00 en 13.30 uur, deel 2 iedere dag om 12.15 en 14.45 uur.

 

Kaartverkoop en tickets

Een entreebewijs tot de Love & Marriage Beurs kost aan de deur € 15,50 per persoon. Door de kaarten vooraf online te kopen bespaar je geld, online kosten de tickets namelijk € 14,- per persoon.