Kalender » Lowlands

Lowlands: 18 - 20 augustus 2017

lowlands-1.jpg

Lowlands behoort tot de oudste muziek- en cultuurfestivals van Nederland en vindt plaats te Biddinghuizen, midden in de polders van Flevoland. Het meerdaagse festival heeft een programma dat breder is dan alleen muziek, zo staat het ook bol van cultuur. Het is mogelijk om te overnachten op de camping bij Lowlands. Het festival Lowlands vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus 2016. Om het bij te kunnen wonen moeten kaarten worden gekocht.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2016

Ja je leest het goed, A Campingflight to Lowlands Paradise is de officiële naam van het festival Lowlands. Het evenement bestaat al vanaf 1993 en wordt georganiseerd in het Flevolandse Biddinghuizen. Het festival is bovenal een muziekfestival, maar ook andere culturele uitingen zoals literatuur, theater en film komen aan bod. De volgende editie van Lowlands is van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus 2016.

Tickets en kaartverkoop

Het is niet mogelijk om Lowlands maar één dag te bezoeken, je gaat all the way of je gaat niet. Lowlands tickets zijn namelijk alleen te koop voor het hele weekend, dus vrijdag, zaterdag en zondag in één. Je kunt kiezen voor een ticket met overnachting op de camping of een ticket zonder overnachting. Entreekaarten voor Lowlands kan je kopen via de webiste van Lowlands, via Livenation en via Ticketmaster. Eigenaren van een CJP-pas ontvangen korting op het entreebewijs.

lowlands.jpg

Programma

Het exacte programma van Lowlands wordt ieder jaar gecommuniceerd via de website van Lowlands. Wel is vooraf al bekend dat de camping open is van donderdag 18 augustus 18.00 uur tot en met maandag 22 augustus 12.00 uur. Het festivalterrein is op vrijdag open van 13 tot 05 uur, op zaterdag van 10.30 tot 05 uur en op zondag van 10.30 tot 05 uur.

Bereikbaarheid Lowlands

Lowlands vindt plaats in Biddinghuizen, om precies te zijn op het terrein van Walibi World. Parkeren kost € 25,- per voertuig, je kunt de borden 'P Lowlands' volgen. Om verkeersdrukte te vermijden kan gekozen worden voor het openbaar vervoer. Wie reist naar de NS-treinstations Lelystad of Dronten kan middels een pendelbus naar het festivalterrein worden gebracht. Veel bezoekers overnachten op de camping, wie voor wat meer luxe kiest kan een hotel in de buurt boeken: