Kalender » Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen

Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen 2016

Media-Markt-logo-1.jpg

Mediamarkt staat bekend als zeer voordelig en zeer compleet qua assortiment. Ook timmeren ze flink aan de weg met diverse kortingsacties gedurende het jaar. Een van deze kortingsacties is de 4 Halen 3 Betalen actie. Tijdens Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen koop je voordelig beeld- en geluiddragers zoals DVD’s, vinyl, cd’s, enzovoorts. Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen vindt meerdere keren per jaar plaats in 2016. Kom meer te weten over deze actie zoals de datums en kortingen. Of kijk direct op de website van Mediamarkt welke 4 halen 3 betalen acties er vandaag zijn.

Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen

De benaming van de kortingsactie laat natuurlijk weinig te raden over. Tijdens de Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen actie koop je vier artikelen en reken je er slechts drie af. De Mediamarkt 4 Halen 3 Halen actie geldt telkens voor beeld- en geluiddragers. Dit zijn dus bijvoorbeeld CD’s, Blu-Rays, DVD’s, Vinyl en Games. De actie is dus ideaal als je op zoek bent naar nieuwe games of wanneer je je favoriete televisieserie op DVD wilt kopen.

Datum 4 Halen 3 Betalen 2016

De exacte datum van de Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen kortingsacties in 2016 worden nooit ver van tevoren bekend gemaakt. De afgelopen jaren vond de 4 Halen 3 Betalen actie meerdere malen per jaar plaats. Vaak startte er een Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen kortingsactie begin januari, eind mei, eind augustus en eind november. De actie duurt vervolgens een week. Vooral de 4 Halen 3 Betalen die eind november begon was ideaal met het oog op de feestmaand december. Veel mensen kochten zo voordelig Sinterklaas- en Kerstcadeaus.

Direct online korting

Via onderstaande link kom je direct op de website van Mediamarkt waar je kan kijken welke aanbiedingen er nu zijn. Ga direct naar de acties van vandaag.

Kortingen en voorwaarden

Tijdens de Mediamarkt 4 Halen 3 Betalen actie krijg je dus één artikel gratis. Hierbij geldt dat het goedkoopste artikel van de drie gratis is. Er mag gecombineerd worden tussen verschillende soorten geluid- en beelddragers. Het is dus toegestaan om bijvoorbeeld 2 CD's en 2 DVD’s te kopen. Let wel op dat artikelen die niet op voorraad zijn en de Pre-orders zijn uitgesloten van de 4 Halen 3 Betalen kortingsactie van Mediamarkt.

Winkels en online

Mediamarkt communiceert voorafgaand aan de start van de 4 Halen 3 Betalen actie groots via de folder en vaak ook via onder andere televisiereclames. Je kunt profiteren van 4 Halen 3 Betalen in de winkels van Mediamarkt en in de webwinkel.